Peatoimetaja kiriFoto: Naisteleht
Mitmesugust
7. märts 2018, 06:30

Merle Luik: oleme nüüd natuke värskemad ning värvikamad, rõõmsamad ja nooruslikumad (2)

Ei tea, kuidas on lood sinuga, aga minu jaoks on märts olnud kogu elu üks paras tuuseldamise kuu. Eks «süüdi» ole ikka kevad, mida igal aastal nii meeletult ootan. Märtsis tahaks ju kohe päeva pealt kogu sellest talvepimedusest, külmast ja kaamosest lahti saada! Nii võibki mind igal aastal näha naistepäeva paiku külmast siniste sõrmedega aknaid küürimas või hoovis tekke ning patju kloppimas. No mis sa teed, on selline kiiks.

Nagu näed, on ka seekordne Naisteleht natuke teistmoodi ja pisut «tuuseldada» saanud. Üle mitme aasta läbisime pisikese uuenduskuuri ja oleme nüüd natuke värskemad ning värvikamad, rõõmsamad ja nooruslikumad – just nagu sina, armas lugeja.

Pisut värskem on ka sisu. Loomulikult ei ole kuhugi kadunud ükski vana lemmik. Nii leiad nüüd ja edaspidigi meie veergudelt inspireerivaid saatuselugusid, tibake meelelahutust ning palju praktilisi õpetusi ja nippe. Üht-teist on ka uut – näiteks alustasime sellest numbrist kümneosalise sarjaga maailma kurikuulsatest naismõrtsukatest (võeh, on ikka koletisi ilmas!) ja tegime köögirubriigi palju mahukamaks. Nüüdsest on meil ka pisike reisirubriik ja nuputamisülesandeidki rohkem kui varem. Loodan, et sulle meeldib!