Sel aastal tervitab Eesti rõivadisain moesõpru KultuurikatlasFoto: TFW
Ilu ja mood
2. märts 2018, 09:35

MOEKAD, KIIRUSTAGE! Kevadise Tallinn Fashion Weeki piletimüük on alanud! (2)

Sel aastal tervitab Eesti rõivadisain moesõpru Kultuurikatlas ning pakub kevadist inspiratsioonilaengut juba 22.-24. märtsil, mil leiab aset neljateistkümnes Tallinn Fashion Week. Värskete trendituulte saatel astuvad publiku ette nii kodumaised disainitähed kui ka värviküllane lastemood, koondudes üheskoos põnevaks ja kahtlemata vaatemänguliseks moenädalaks.
Sel aastal tervitab Eesti rõivadisain moesõpru Kultuurikatlas Foto: TFW

Alanud on kevadise Tallinn Fashion Weeki piletimüük, mis tervitab disainisõpru 22.-24. märtsil Kultuurikatlas toimuval moenädalal. Kolm päeva kestev moemaraton toob pealtvaatajate ette tuntud rõivabrändid ja kodumaise moekunsti tipptegijad ning esmakordselt leiab TFW programmist ka spetsiaalse, vaid lasterõivaste disainereid ja kaubamärke esitleva päeva.

Kevadise moenädala avaetendusel astub lavale Tallinn Fashion Weeki esitleja River Island, kes on ühtaegu nii rahvusvaheliselt edukas trendisuunaja kui ka kohaliku moeskeene ja disainerite toetaja. Tuntud stilisti Johanna Eenma poolt stiliseeritud show eesmärgiks on pakkuda põnevaid inspiratsiooniampse neile, kes armastavad kodumaist rõivaloomet tänavamoega kombineerida, väärtustades samal ajal nii rahvusvahelisi trende kui ka Eesti moedisaini isikupära.

Sel aastal tervitab Eesti rõivadisain moesõpru Kultuurikatlas Foto: TFW

River Islandi etenduse järel astuvad TFW lavale Triinu PungitsBeatriceDiana ArnoTallinn Design House ning Amanjeda Sport Couture. Moenädala teisel päeval ehk 23. märtsil esitlevad värskeid kollektsioone MontonDiana DenissovaMammu CoutureKetlin BachmannAldo Järvsoo ja Riina Põldroos.

Kevadise Tallinn Fashion Weeki viimane päev ehk 24. märts kuulub aga pisikestele disainifännidele, sest Kultuurikatel täitub mängulise, vaid lasterõivaste disaineritele keskenduva päevaga. Nii suurtele kui väikestele moesõpradele pakuvad uut ja inspireerivat trendiassortiid Mimi DisainDadamoraBebe OrganicAmikiVilve UntKlikkklakk ning Kalamaja Printsess.

Tallinn Fashion Weeki piletid on tänasest müügil nii Piletilevi müügipunktides kui ka veebis.
 

Sel aastal tervitab Eesti rõivadisain moesõpru Kultuurikatlas Foto: TFW


Tallinn Fashion Weeki programm

Neljapäev 22.03
18.00 River Island, Triinu Pungits
19.30 Beatrice, Diana Arno
21.00 Tallinn Design House, Amanjeda by Katrin Kuldma
Reede 23.03
18.00 Monton
19.30 Diana Denissova, Mammu Couture
21.00 Embassy of Fashion: Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Riina Põldroos
Laupäev 24.03
16.00 Mimi Disain, Dadamora
17.30 Bebe Organic, Amiki, Vilve Unt
19.00 Klikkklakk, Kalamaja Printsess

Sel aastal tervitab Eesti rõivadisain moesõpru Kultuurikatlas Foto: TFW

Tallinn Fashion Weeki piletid on saadaval nii Piletilevis kui ka üritusel kohapeal. Kevadise moenädala esitlejaks on River Island ning ürituse toimumisele aitavad kaasa KaubamajaGoldtimeDHLKevin.MurphySokos HotelValge KlaarOriflameRGBKultuurikatel ja Torres.

Tallinn Fashion Weeki ametlik meediapartner on Õhtuleht.