Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
28. veebruar 2018, 16:54

UHKE KAHE LAPSE EMA: naisel on olnud 80 armulugu abielumeestega (19)

Arstist abikaasa kaotanud 43-aastane naine ei pea häbiväärseks, et naudib pärast leseks jäämist armastust ja seksi meestega, kellel on kodus vagurad abikaasad ootamas.

Inglismaal elav 43-aastane Louise Van Der Velde selgitab, et elab igal päev mõttega, et see võib olla tema viimane päev siin maailmas, kirjutab portaal Metro.com.

Tema ajagraafik on väga tihe, sest käsil on korraga mitu afääri. Üks kõige kiirem aeg olevatki just periood pärast valentinipäeva, sest inimesed taipavad, et nad on sisuliselt surnud suhtes. Nii asutakse otsima lõbu ja elu afääri näol.

Naine selgitab, et ta on seksiterapeut. Louise teab, et nii mõnigi ta kallima abikaasa teab, et mehel on armuke, aga pigistab silma lihtsalt kinni. Seksiterapeut on kindel, et paljud neist abikaasadest on üldse seksimast loobunud.

Louise selgitab, et vanamoeline suhe ei toimi enam tänapäeval. Nagu ei toimi ka vanad suhtenõuanded. Ta selgitab, et mitte kõik ei suuda olla ja jääda monogaamsesse suhtesse. Suhe ja seks vajab tema sõnul põnevust, uudsust ja värskust. Seda kõike ta ka pakub. 

Ta leiab, et inimesed peaksid vähem kritiseerima ja rohkem seksima.

Seksiterapeut kinnitab, et ta ei otsi uut suhet ega meest oma ellu, vaid tahab ainult seksuaalset vabadust nautida.

Vaata SIIT!