Foto: TV3
Mitmesugust
27. veebruar 2018, 15:26

„Litside“ staar jagab esimest korda avalikkusega pilti oma beebist

Ajaloolise sarja "Litsid" staar Gerda Johanson jagas armsat pilti vastsündinud tütrest.

"Meie väike tibulinnu otsustas ka Vabariigi sünnipäevaks saabuda," on Gerda õnnelik. "Lipud ja imeline talveilm tervitasid meid koduteel!"

Palju-palju õnne!

Sedapuhku meenutame möödunud nädala Naistelehe lugu sellest, kuidas "Litsid" osatäitjad seriaali sattusid ning kuivõrd nad proua Kuke lõbutüdrukutega tegelikult sarnanevad.

Gerda, seriaalis Renate:

Sattusin sarja nii, et ...

... mu ema nägi Facebookis teadet: Mart Sander otsib osaliseks särtsakat punapead. Käisin tema juures casting’ul, pärast veel Reede stuudios casting’ul ja siin ma nüüd olen.

Mind ennast on rollis ...

... niivõrd, et Renate on kindlasti mingi üleskrutitud versioon minust endast. Alguses ajas ta mind närvi, ma ei saanud temast aru. Kuidas saab olla nii, et kui on probleem, teeskleb ta, et seda ei ole! Mina nii ei tee. Mida aeg edasi, seda rohkem leidsin aga temas tõelisust, inimlikkust ja suhestusin temaga väga hästi.

Võtetel oli kõige raskem ...

... varahommikune aeg, eriti kui pidi kohe särtsakas ja väljapeetud olema.

Võtteperiood pani mõtisklema ...

… Eesti ajaloo üle. See on minu jaoks huvitavamaks muutunud ja kuigi teadsin ennegi päris palju, sain sarja ajal vanu ajalehti lugedes asjadest ikka väga teistsuguse pildi kui ajalooõpikutest. Samuti olen mõelnud naiste rolli üle ühiskonnas suurte poliitiliste muutuste ajal. Naiste oskus mehi mõjutada või infot koguda on kindlasti mänginud palju suuremat rolli, kui me arvame.

Pelgasin kõige rohkem ...

... ajastusse sisseelamist ja seal enda mugavalt tundmist, aga lõpuks oli kõik üsna loomulik.

Sarja tasub vaadata, sest ...

... see lahkab Eesti rolli teises maa­ilmasõjas hoopis teise nurga alt ja paneb mõtted iseseisvusest ning selle olulisusest vägagi teistsugusesse valgusesse. Ajalootunnina on see materjal fantastiline!

Foto: TV3