Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
26. veebruar 2018, 10:32

OLE TUTVUMISÄPIS EDUKAS: 9 nippi ühelt Tinderi kõige popimalt mehelt

29-aastane ameeriklane Mike läks naisest lahku ja kolis suurlinna ning otsustas proovida neiudega tutvumist interneti kaudu. Ta alustas üsna abitult, pannes Tinderisse üles vaid ühe-kaks fotot ja ei mingit profiili-infot. Aga poolteist aastat hiljem oli ta Tinderi enda andmete kohaselt New Yorgi kõige rohkem „paremale pühitud“ mees. Mike jagas Men’s Healthi lugejatega üheksat nippi, kuidas tõmmata kohtinguäpis või –saidil rohkem naiste positiivset tähelepanu ning koguda rohkem match'e.

1. Vali korralikud fotod

Pea meeles, et kui foto saab ka Instagramis terve tonni „laike“, ei tähenda see veel, et pilt oleks imehea deidiäpis kasutamiseks. Tinderi teatel pühitakse pilte 14% tõenäolisemalt paremale, kui pildilolija naeratab ja 20% tõenäolisemalt siis, kui pildilolija on kaamera suunas näoga.

2. Ära riputa üles grupipilte

Neiud ei peaks mõistatama, kes pildilolijaist on konkreetse profiili omanik.

3. Ära ole primitiivne

Mike püüab profiili kaudu näidata oma isiksust, aga mitte nii, nagu seda enamasti tehakse. Mees armastab reisimist, aga ta ei pane profiilile üles turistipilte. Ta teeb ka trenni, aga ei riputa üles jõusaalis tehtud fotosid. Parimate profiilipiltide leidmiseks kasutab mees Tinderi rakendust „smart photos“, mis valib klappimiste korral parima võimaliku fotode näitamise järjestuse.

4. Profiili-info on sama oluline kui pildid

„Kui panin lõpuks üles naljaka, mängulise ja mu oma häälega biograafia, siis hakkasin saama palju paremaid klappimisi ja kohtinguid,“ sõnas Mike. Tema sõnul tuleks leida profiilis äramärkimiseks midagi sellist, mis on kättesaadav, aga ka unikaalne.

5. Leia usaldusväärne jäämurdja

Kui match ehk klapp on tekkinud, siis tuleb mõistagi vestlust alustada. Mike kasutab enda sõnul iga kord samasugust avafraasi: ta saadab tervitussõnad koos lustaka vaala-GIF-iga. Ta ise teab, et see on natuke lame, aga see ajab teda ennast sedavõrd naerma, et ta lihtsalt peab nii alustama. 

6. Kohanda avavestlust isikupäraseks

Pärast jäämurdjat liigub Mike edasi nii, et ta püüab esitada isikupärase sõnumi, küsides midagi match’i profiili, eluloo või piltide kohta. Seejärel alustab ta saadud info põhjal vestlust.

7. Keegi ei taha kirjasõpra

Tinderis võib sageli tekkida olukord, kus läheb lihtsalt lobisemiseks. Mike aga püüab n-ö asjad liikumas hoida. Pärast mõnd sõnumit küsib ta daami telefoninumbrit ja püüab siis leppida kokku kohtumise.

8. Avakohtinguks sobib hästi „teeme mõned joogid“

Mike märgib, et esimene kohting hubases baaris ei pea olema mingi hullumeelne joomaõhtu, aga ka mitte ametlik õhtusöök. Mitteformaalne paari joogi võtmine on ideaalne viis kedagi tundma õppida ja sealjuures nii, et keegi ei tunne liigset survet.

9. Ära põe, kui kohtingust midagi välja ei tule

Mike ütleb, et käib nädalas kahel kuni kolmel Tinderi-kohtingul. Ta on tänaseni vallaline, aga sealjuures on tal palju toredaid kogemusi. Kui kohting ka välja ei tule, ei suhtu mees sellesse kui kaotatud aega või raisatud võimalusse.