Foto: Ragne Värk
24. veebruar 2018, 11:53
Suupisted sünnipäevalauale: Sprott vutimuna embuses
Sprott vutimuna embuses
- 5 vutimuna
- 1 sl toasooja võid
- 1 sl toorjuustu
- 1 tl hakitud tilli
- näpuotsatäis soola
- 10 pisikest leivaketast (u 4–5 cm läbimõõduga)
- 10 sprotti
Keeda vutimune umbes 2–3 minutit. Seejärel ehmata neid kiirelt külma veega, et koorimine hiljem lihtsam oleks. Sega vahuks või, toorjuust ja till, maitsesta soolaga. Määri või pritsi toorjuustusegu leivaketastele. Koori ja poolita vutimunad ning torka tikuga läbi munapooliku. Seejärel pane sama tikk ka sprotist läbi ja kinnita see leivale.
Teisi põnevaid EV100 inspireeritud retsepte uudista Naistelehest: