Foto: Pixabay
Mitmesugust
20. veebruar 2018, 18:52

Iluvead, mida kõik 20ndates naised teevad!

Oh kui vahva on 20ndates muretult pidutseda, julgelt katsetada ja elada, nagu homset polekski. Ent on iluvigu, mida teevad paljud 20ndates naised, mis neile hiisemas vanuses kätte maksavad, vahendab stiil.ee.

Kasutad meigieemaldussalvrätte

See on täiesti okei, kui reisil vahel ainult neid kasutad, ent tähtis on igapäevaselt sellega mitte piiruda, sest lisaks meigijääkide lahtisulatamisele ja laialihõõrumisele on tähtis, et naha ka päriselt puhtaks saaksid. Kasuta kindlasti pärast salvrätiga meigi eemaldust ka puhastusvahendit ja vett ning toonikut. Salvrättidest üksi ei piisa ka siis, kui vaid peitekreemi igapäevaselt kasutad.

Ei kasuta päikesekaitset

Päikesemaal Austraalias läbiviidud uuring näitas, et need, kes kasutasid iga päev päikesekaitset, ei näidanud nelja aasta järel mingeid vananemisilminguid nahal. UV-kiired lõhuvad nahas olevat kollageeni ja viivad kortsude tekkeni.

Leia päikesekaitse, mida enne jumestuskreemi peale kanda nii talvistel päikeselisematel päevadel kui kindlasti kevadel-suvel. Iga. Päev.

Ei investeeri niisutusse

Kui paljudel puhkudel on kallitele ilu- ja hooldustoodetele olemas odavamad alternatiivid, mida eelistad, siis niisutuskreem ei tohiks olla üks neist, mille arvelt säästad. Parimad on võimelised isegi õhust vett imama, et su nahk päev läbi niisutatud püsiks.

Iluvigadest loe rohkem edasi stiil.ee veebist SIIT!

Foto: Pixabay