Foto: Pixabay
Mitmesugust
20. veebruar 2018, 18:52

7 meigimüüti, mille uskumine on aeg lõpetada!

Meigi kohta on ringlemas palju infot ning müüte, milles algajal eriti keeruline orienteeruda. Stiil.ee kummutab mõned, mis eriti aktiivselt ringlemas ja ilmselt rikkumas paljude naiste arusaama jumestusest ning takistavad saavutamast soovitud tulemusi.

Alati on vaja jumestuskreemi

Ei ole! Kui oma naha eest kenasti hoolitsed nii sisemiselt kui välimiselt, ei vaja sa igapäevaselt tingimata jumestuskreemi. Nahatooni ühtlustamiseks sobib sel juhul ka veidi peitekreemi, kuhu vaja, või hoopis jumestuskreemiga segatud niisutajat või toonitud niisutavat kreemi. “Kui sul on terve nahk, näita seda,” rõhutab staaride jumestuskunstnik Amanda Christan Burran, kelle klientideks nii Natalie Portman, Sheryl Crow kui Sarah Jessica Parker.

Hele peidab tumeda

Mõistame, et tundub loogiline valida heledam peitekreem, et tumedaid silmaaluseid varjata, tegelikult võib see aga hallikaks su silmaalused muuta või hoopis heledad “prillid” tekitatda teatud valguses, mida sa kindlasti ei soovi. Vali nahatooniga sama värvi peitekreem, et see ühtustuks kenasti su oma nahaga ka siis, kui jumestuskreemi üldse kasutada ei soovi.

Peitja esimesena

Sageli võib jumestuskreemi peitekreemi peale kandmine kõik eelneva töö nullida. Kanna esmalt näole jumestuskreem ja alles siis näed, mis veel lisapeitmist ja katmist tegelikult vajab.

Teisi müüte loe edasi stiil.ee veebist siit!