Foto: PantherMedia/Scanpix
Mitmesugust
15. veebruar 2018, 10:58

10 MINUTIT SURMANI: vanaisa tagus lapselapsele kõhtu seni, kuni too söödud toidu välja oksendas (6)

Jaapanis jagas noor naine fotot endast teismelisena, kui oli oma jõhkra vanaisa ohver. Mees näljutas toonast teismelist nii julmalt, et haiglasse jõudnuna kõigest 16,8 kilo kaalunud neiut oleks arstide sõnul 10 minutit hiljem oodanud juba surm.

Nüüdseks kahekümnedates naine postitas sotsiaalmeediasse fotod, milline nägi ta välja teismelisena, vahendab The Sun.

Koduvägivalla all kannatanud neiu pidi toona alluma jõhkardist vanaisale, kes oma lapselast julmalt näljutas.

Kõlab šokeerivalt, aga vanaisa läks näljutamisega nii liiale, et tüdruk kaalus kõigest 16,8 kilo. See oli ta kaal hetkel, mil ta lõpuks sellest piinavast elust pääses.

Kümme aastat tagasi tehtud fotodel on näha luukere, kes kuidagi ei meenuta elujõulist inimest. Tegu oleks nagu tulnukaga, kelle nahk ripub. Näib, et fotol olev isik võiks hetk pärast foto tegemist surra. 

Naine väidab, et iga kord, kui vanaisa tabas lapselapse söömas, siis tagus ta teda kõhtu. Tagumine jätkus seni, kuni laps toidu välja oksendas.

Politsei poolt päästetud naine viidi toona haiglasse, kus tohtrid kinnitasid, et kui laps oleks päästetud 10 minutit hiljem, siis oleks ta juba surnud olnud.

Nüüdseks paranenud ja toibunud naine selgitas, et jagas fotosid, et inimesed mõistaksid paremini, mida toob endaga kaasa alatoitumine.

Naine ei avaldanud, et mis sai pärast tema päästmist ta perest ja vägivaldsest vanaisast.

Šokeerivad fotod asuvad SIIN!