Foto: PantherMedia/Scanpix
Ilu ja mood
14. veebruar 2018, 15:30

8 eset, mida ükski mees jõusaalis ei tohiks kanda

Jah, jõusaal ei peaks olema selline koht, kus tunda muret stiili või stiilituse pärast – aga olgem ausad: ka seal ei tohiks üks mees näha välja, justkui oleks ta pimedas käsikaudu riietunud. FHM toob välja kaheksa riietuseset ja aksessuaari, mille mees jõusaali minnes peaks ära unustama – või ehk isegi üldse kapist ära viskama.

Sandaalid

Kui stiilitus kõrvale jätta, siis on jõusaalis sandaalide kandmine lihtsalt vastutustundetu. Mõtle näiteks sellele, milline võiks välja näha mahakukkunud hantli all murdunud karvane varvas sandaali sees?

Lühikesed lühkarid

Need ei taga alati sinu meesuguorganite paigalpüsimist ja mittepaistmist. Pealegi pole see mingi „Jackassi“ osa.

Maadlustrikoo

Kas sa oled põhikooli maadlustiimi liige, Winny Puhhi muusik või täiskasvanud mees jõusaalis? Kui viimane, siis mille pagana päralt sa maadlustrikood kannad? Põleta see ära. Siis korja tuhk kokku ja põleta veelkord.

Põlvikud

Jalkaväljakul või pikkade pükste all on normaalne pikki sokke kanda. Aga jõusaalis koos tossude ja lühkaritega mõjud nagu 15-aastane rulasõitja.

Bling-bling ehted

Jõusaal lihtsalt pole sobilik koht, kuhu minna kullast klotsereid täislaotud sõrmedega.

Kõhukott

Täiskasvanud mees, kes kannab jõusaalis kõhukotti. Kas sa oled Saksa turist või?

Peapael

Arvestades selle funktsiooni laubahigi kinnipidajana võib selle kandmise eest etteheidete tegemine tunduda veidi karmina. Aga siiski – Justin Bieber ja Co rikkusid peapaelade maine ära ja keegi ei taha neid tagasi. Kui hädasti vaja, siis keera kasvõi vana särk ümber pea.

Teksad

Ainsad, mis neist vähem hingavad, on eluaegse ahelsuitsetaja kopsud. Pole ühtki põhjust ega ettekäänet, miks keegi peaks jõusaalid teksasid kandma. Investeeri natuke dressipükstesse, mis lasevad su meheosadel hingata.