Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
12. veebruar 2018, 10:33

VALENTINIPÄEVA VALLATUSED: vaata, millised seksuaalfantaasiad meeldivad neljale naisele viiest (2)

Veebisait simpatic.us esitas 2700 oma kasutajale 170 küsimust seksuaalfantaasiate kohta ning võrdles tulemusi, saades ülevaate fantaasiatest, mis meestele ja naistele kõige rohkem võrdselt peale lähevad. Kokkuvõtte neist tegi Men’s Health.

1. Siivutu jutt

Ligi 81% naistest märkis, et neile meeldiks, kui partner seksi ajal rohkem siivutuid jutte räägiks. Põhjus: naiste aju on võimas seksuaalorgan ja jutuga saab seda stimuleerida.

2. Striptiisiklubi külastamine

Pea 70% naistest läheks meeleldi koos oma partneriga stripiklubisse. Sest seal valitseb unikaalne ja intensiivne seksuaalenergia, mis võib teile tagada hilisema kuuma öö. Ühtlasi on stripiklubi ühiskülastus hea viis ilma mingite tagajärgede ja tülideta mängida kolmeka fantaasiaga. Kui naine näeb võõrast naist oma partnerit õrritamas, siis võib see olla vinge eelmäng.

3. Puldiga juhitava seksmänguasja kasutamine

63% naistest fantaseerib puldiga juhitavatest mänguasjadest ja 44% tahaks, et partner neile sellega avalikus kohas lõbu teeks. Erutav on just mõte, et mees aitab naisel lõpuni jõuda ja keegi ei tea teie ühisest räpasest saladusest midagi. Ka erutab naisi mõte, et partneril on kontroll nende naudingute üle.

4. Silmade kinnisidumine

58% naistest on fantaseerinud enda silmade kinnisidumisest seksi ajal. Usaldus ja domineerimine on üks selle võtmepunkte, teine on aga see, et nii võimenduvad kõik ülejäänud meeled. Ootamatud ja äkilised suudlused või puudutused võivad naise erutusele lausa turbona mõjuda. Ja ootus „mis edasi?“ võib naise kergesti üle orgasmipiiri viia. Kindlasti peaks aga aeg-ajalt kontrollima, kas naisel on nii ikka mugav.