Foto: PantherMedia/Scanpix
Mitmesugust
9. veebruar 2018, 11:57

LIIGA SEKSIKAS: Egiptuses arreteeriti püksata kõhutantsija

Egiptuse politsei arreteeris Venemaalt pärit kõhutantsija, kes väidetavalt töötas kõhutantsijana ilma loata. Veelgi hullem - tema tantsukava oli liiga seksikas ja riietus ilma aluspesuta liialt paljastav.

31-aastane Ekaterina Andreeva sattus Egiptuse ametivõimude tähelepaneliku silma alla pärast seda, kui veebis läks ringlema video tema vallatust esinemisest, kirjutab Mirror.

Väidetavalt esines naine inimeste ees suisa ilma aluspesuta. Nii heidetakse talle ette tema provokatiivset välimust, kui ta esines Giza ööklubis.

Esinejanimega Gawhara kostüüm paljastab ühelt pool keha naise puusa. Kuna ka tantsukava on väga aktiivne ja sensuaalne, siis häiris ametnikke ka naise rindade hüplemine.

Politsei on veendunud, et naise ebamoraalne käitumine rikub egiptlastest noori, kes tahavad kauni naise jälgedes käia.

Egiptuse prokurör Hatim Fadli sõnul näeb kõhutants ja kultuur ette, et esineja kannab kostüümi all aluspesu. Välistatud värv peaks olema beež, et ükski vaataja ei arvaks, et tegu on palja ihuga.

Gawhara suurim viga oli aga see, et tal ei olnudki kostüümi all aluspesu.

Sel korral naisel vedas, sest ta pääses kautsjoni vastu vabaks. Kuna naisel puudus tööluba, siis keelati tal praeguseks Egiptuses kõhutantsuga esinemine ära.

Vaata SIIT ja  SIIT!