Miranda Kerr ja rinnahoidjaFoto: Marion Curtis / AP / Scanpix
Ilu ja mood
5. veebruar 2018, 21:57

Naine proovis kaubamajas rinnahoidjat ja avastas hirmsa tõsiasja (108)

Kas pole mitte nõme, kui sa lähed poodi ja kaubal pole hinnasilte? Sel juhul pole muud võimalust, kui tuleb teenindajalt küsima sinna. Siis jääb kaks varianti: sinu hoolikalt valitud toode on kas täiesti mõistliku hinnaga või siis liiga kallis, nii et pead selle poodi jätma.

The Independent kirjutab, et Glasgow'st pärit tudengi Natalie Brayshaw'ga juhtus aga midagi hoopis hirmsamat.

Natalie proovis Primarki kaubamajas rinnahoidjat, mis talle hästi sobis. Naine otsustas pesutüki ära osta, kuid maksma minnes sai ta kreepsu.

"Ma proovisin Primarkis rinnahoidjat ja see oli kena, nii et läksin seda ostma. Selle küljes polnud aga hinnalipikut ja ma leidsin teenindaja, kes läks koodi otsima. Ta tuli tagasi ja teatas: "See ei ole meie kaup, selle on keegi ära vahetanud." Seega jättis keegi oma isikliku rinnahoidja riidepuu peale, et teine rinnahoidja ära varastada! JA MINA PROOVISIN SEDA SELGA!" ahastas Natalie.

Natalie postitus läks sotsiaalmeedias kulutulena liikvele ning mitmed inimesed rääkisid enda sarnastest juhtumitest kaubanduses.

"See meenutab mulle päeva, kui käisin vanaemaga šoppamas ja panin tema vanad kingad riiulile, samal ajal kui ta teisi jalga proovis. Üks daam pani mu vanaema kingad jalga ja läks neid ostma ning mu vanaema pidi talle teatama, et tegelikult on need tema vanad jalavarjud," kirjeldas üks Twitteri kasutaja.

"Jaekaubanduses töötades ei üllata mind miski. Ükskord algasid ühel tüdrukul päevad, nii et ta haaras uued alukad ja šortsid. Igati arusaadav. Kuid ta jättis oma verised riided välja stange peale!" meenutas teine kogetud õudust.

Hea lugeja, kas ka Sina oled riidepoodides sama kummalisi olukordi kogenud?