See kaneeline saiavorm on tavapärasest veidi luksuslikum ja mahlasem, aga kindlasti midagi seesugust, mida sööjad veel jupp aega hea sõnaga meenutavad.
- 11 röstsaiaviilu
Võie:
- 150 g toasooja võid
- 100 g suhkrut
- 5 tl jahvatatud kaneeli
Kate:
- 2 dl piima
- 4 dl rõõska koort (35%)
- 3 muna
- 1 apelsini riivitud koor
- 2 tl vanillsuhkrut
- 2–3 sl suhkrut
- 1 tl kaneeli
Vahusta toasoe või kaneeli ja suhkruga. Määri saadud segu röstsaiaviiludele. Lõika saiaviilud kuubikuteks (ühest viilust saad 9 tk) ja aseta vormi (26 × 18 cm). Katteks sega kõik ained omavahel ja vala segu saiakuubikutele. Suru kergelt ja lase saiavormil toatemperatuuril 15 minutit seista. Seejärel küpseta 180kraadises ahjus 35–40 minutit.
Teisi põnevaid retsepte uudista Naistelehest!