See mullivann on täidetud loodusliku mineraalveega – midagi nii erilist mujalt Eestist ei leia.Foto: Foto: Grethe Rõõm / Värska kuurortravikeskuse pildikogu.
Sisuturundus
1. veebruar 2018, 08:00

Kuidas saab kahekesi puhata 59 euro eest? (1)

Värska kuurortravikeskus toob Tourestile väga hea pakkumise! Õhtusöök buffet-lauas, piiramatu veekeskuse ja saunade kasutus, ööbimine kaheses toas, virgutav hommikuujumine, jõusaal ja mõnus hommikueine – kas tõesti on kõike seda võimalik saada kahele inimesele kokku 59 euro eest? Jah, see on võimalik.

Jutt ei käi telkimisest vabas looduses ega ööbimisest askeetlikes tingimustes. Saate mõnusa spaapuhkuse ja kõik vajalik on hinnas: ei mingeid varjatud lisakulusid õhtusöögile ega piiranguid veekeskuse kasutamisel. Alla 5-aastased lapsed puhkavad koos vanematega täiesti tasuta.

Kõik, mida peate soodsa puhkuse saamiseks tegema, on külastada 9.-11. veebruarini Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses toimuvat Tourest messi ning otsida üles Värska kuurortravikeskuse esindus. Küsige sealt messipakkumist „Puhkus kahele“ 59 euro eest ning suurepärase sisu ja ülisoodsa hinnaga pakkumine saabki teie omaks! Kui messile pole võimalik minna, saab neil päevil ainulaadse pakkumise soetada konkreetseteks kuupäevadeks promokoodiga „TOUREST“ veebilehel www.spavarska.ee. Hiljem või mujal seda kahjuks teha ei saa. Mõnusat puhkust!