Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
31. jaanuar 2018, 07:48

Kümne aasta eest kultussaate võitnud lauljanna Jana Kask: produtsendid näevad lauljas ju ainult rahamasinat

Üsna pea alustab TV3 saates «Eesti otsib superstaari» taas kodumaise superstaari otsinguid. Kümne aasta eest kultussaate teise hooaja võitnud lauljanna Jana Kask tunnistab aga, et polnud pärast saate võitu pööraseks kuulsusekarusselliks valmis, langes depressiooni ja otsustas peitu pugeda.

Jana (26) nendib möödunule tagasi mõeldes, et see oli paljude halbade asjaolude kokkulangemine. Teda häiris toona enim meedia suhtumine. Jutud ja pealkirjad stiilis «Kuhu Jana kadus?» või «Millal ikkagi tuleb plaat?» ei kõlanud just innustavalt ...

Negatiivsuse laviin röövis äsja pingelise võistluskarusselli läbinud ja lauljateel esimesi samme astunud koolitüdrukult päris palju motivatsiooni. «Meedia lendas peale, produtsendid samuti. Aga mina ei osanud tol hetkel ei meediaga käituda ega enda eest seista, pidin kõike alles õppima. Valus õppetund oli ...» tunnistab Jana. Õnneks pole toonane depressioon temasse ülemäära sügavat jälge jätnud. «Elasin selle üle ja läksin edasi. Nüüd olen õnnelik.» Laulja rõhutab, et ei soovi tagantjärele enam kedagi süüdistada. «Kasvasin ise paremaks, see kogemus tegi mind tugevamaks,» on noor naine asjade üle järele mõelnud.

Jana tunnistab, et pärast saadet leitud produtsentidega tal päris õiget klappi ei tekkinudki. «Produtsendid näevad lauljas ju ainult rahamasinat ja tahavad kõike enda käe järgi kujundada,» märgib ta kahetsevalt.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse