Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
29. jaanuar 2018, 11:01

SEE MEES EI UNUSTA SIND IIALGI: 3 uskumatut kuuma ideed valentinipäevaks (8)

Kui pead peatselt saabuvat valetinipäeva kommertsiks, siis sul võib olla õigus, kuid sina ei pea seda ju nänniga tähistama. Paku oma mehele midagi, mida ta enam iial unustada ei suuda...

Unusta südametega kaart ja šokolaad, et selle asemel oma mehele kinkida iseend, soovitab porttal Your Tango.

Natuke fantaasiat, loovust ja sinust saabki see kirglik sõbratar, kellelt mees pilke ei saa.

3 ideed, kuidas tänavune valentinipäev unustamatuks muuta!

1. Paku talle vaatepilti, mida ta iial unustada ei suuda!

Tervita teda oma kõige seksikamas pesus, millale lisab romantikat ja erootilisust meeldiv parfüüm. Kõike seda kaunistab aga puusadele või rindadele seotud lips, mille peab avama tema...

Ära keskendu oma ebakindlusele ega sellele, mis sulle su keha juures ei meeldi. Keegi ei ole täiuslik! Aga su mees armastab sind - tema jaoks sa oled parim! Ja usu - tema iha on sult see lips rebida ja tegudele asuda.

2. Jäta ilus ja seksikas aluspesu tema autoistmele.

Jäta jäetud pesu juurde sildike, kus kirjas, et ta võtaks selle pesu endaga õhtul kaasa. Anna talle vallatult sõnadega lubadus, et kannad seda vaid tema jaoks! Usu, ta mõtleb sellest terve päeva! Tõenäoliselt lahkub ta töölt sinu pärast varem!

3. Muuda oma magamistuba tõeliseks fantaasiaks

Kaunista tuba! Suured südamed seintel, küünlad, roosiõide. Kui tahad küünlaid ümber voodi asetada, siis oleks parem idee eelistada patareidel töötavaid. Paku oma mehele massaaži ja eruta teda aeglaste ringjate liigutustega. See õhtu õnnestub!