Vahva sünnipäevatort valmib imelihtsalt ja selle valmistamisega saavad hakkama ka lapsed. Maius koosneb sõõrikutest, millele on glasuurina peale niristatud šokolaadi ja lisatud meelepäraseid kommikesi.
- 20 pontšikut
- 50 g valget šokolaadi
- riivitud šokolaadi, nonparelle, kommitükke
- makroone või trühvleid
- Osta poest või pagariärist valmis küpsetatud pontšikud.
Ehita alusele pontšikutest torn. Sulata šokolaad veevannil ja nirista pontšikutele. Raputa peale riivitud šokolaadi ja muid meelepäraseid lisandeid. Soovi korral võid koogile kaunistuseks lisada ka makroone või trühvleid.
NIPP. Meisterda kahest grilltikust, nöörist ja paberist tordile ka vimplirida!
Foto: Ragne Värk
Teisi retsepte uudista värskest Naistelehest!