Mitmesugust
25. jaanuar 2018, 21:54

AVESTA 26. JAANUARIL | Ole tähelepanelik igas oma tegevuses

Päikese päev on pühendatud Kuule, kelle valitsuse alla kuuluvad astraalne puhastumine, virgumine, tärkamine, naiselik alge ja emadus. Tänane päev ei sobi aktiivseks tegevuseks. Ära usalda sõnu ega loogikat, vaid ole üldises vooluses, jälgi varjatut ja juhindu intuitsioonist. Kui miski ei õnnestu, siis nii ongi vaja. Saad just nii palju, kui ära oled teeninud. Palu Kuu valitsejalt heategusid ja anna ning tee seda, mida sinult palutakse.

Hommikupoole käituvad inimesed üsna paljus alateadlikult, kuid kell 11.57 algab astraalse võitluse päev, mida sümboolselt tähistab labürint, kus inimene peab tapma eneses peituva Minotauruse. Ole tähelepanelik igas oma tegevuses, sest täna tärkavad võimsad energiaallikad, loomingulised jõud, mida peab oskama valitseda. Kõiges tuleb olla põhjalik ja alustatud asju pooleli jätta ei tohi. Konfliktsituatsioonidele ja arusaamatustele tuleb leida kompromisslahendused.

TOIT: Kasulik on juua naturaalseid mahlu, kompotti, allikavett, kuid ka valget veini. Pole hea süüa raskesti seeditavaid toite.

Kogu Avesta kalendrit, päeva märkidest ja õigest toidust loe edasi Naistelehe digiajakirjast! 

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse