Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
17. jaanuar 2018, 07:45

Uued tuuled Airi Vipulkumar Kansari elus: viies laps ja vanaema-staatus

Lauljanna Airi Vipulkumar Kansar ja tema Indiast pärit mees Vipul ootavad kolmandat ühist last. Möödunud aasta jõulude paiku sai naine tänu oma pojale Oliverile ka vanaemaks.

Vanaemajutu peale Airi (40) ainult naerab ja ütleb, et ega ta ennast nii noore vanaemana ette oleks kujutanud. «Aga no millalgi pidi ju ka see aeg tulema!» sõnab naine reipalt ja räägib, et rõõmustas pojapoja sünni üle väga. «Lapsesaamine on õnnistus ja mul on äärmiselt hea meel, et mu vanim poeg selle õnnistuse osaliseks on saanud. Tal on armas ja hea naine ning nüüd on neil beebi, kelle nimeks sai Leonardo Ojamets,» on lauljatar rahul.

Unistas suurperest

Airi enda viies lapsuke sai hoolega planeeritud. Naise sõnul oli abikaasa Vipuli soov saada kindlasti kolm last ja temal polnud selle vastu midagi. Kuna muusik ise kasvas üles oma pere ainsa lapsena, on ta alati unistanud suurest perest. Ja see unistus on täitunud. «Olen nelja imearmsa lapse ema ja vanaema oma esimesele lapselapsele. Peale kõige selle olen ise kuuendat kuud lapseootel ja kevadel sünnib minu viies laps, taas poiss. Seega saab mul kokku olema neli poissi ja üks tüdruk!» Uus pereliige näeb ilmavalgust aprilli lõpus või mai alguses, tulemas on Sõnni-poiss nagu vend Aryangi.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse