Foto: Pixabay
Mitmesugust
10. jaanuar 2018, 23:04

2017 guugeldatuimad iluküsimused ja nende vastused!

2017. aastal esitati Google’ile ka palju iluteemalisi küsimusi, millest viis enimküsitut iluportaal Stiil.ee koos vastustega ka välja valis. Vaatame need üle!

1. Kuidas saada lahti vistrikest?

See küsimus on täielikult küsimist väärt! Vistrikud tekivad eri põhjustel – hormoonid, stress ja isegi vale toitumine. Veendu, et puhastad nahka, kasutad toonikut ja niisutavat kreemi regulaarselt igal hommikul ja õhtul. Ka oma toitumise peale peaksid mõtlema: kas see soodustab tervemat nahka või põhjustab hoopis nahaprobleeme, mis isegi akneni välja viia võivad. Kui punnid aga ikka kangelt vastu panevad ja olukord isegi hullemaks läheb, mine kindlasti nahaarsti vastuvõtule, sest tegu võib olla hoopiski hormooniprobleemiga.

2. Kuidas saada lahti seljaaknest?

Lisaks hormonaalprobleemidele võib akne tulla ka mustade ja higiste riiete kandmisest, mis baktereid lõksus hoiavad. Eriti võib viimane esile lüüa rinnal ja seljal. Puhasta neid kohti regulaarselt ja pese ka oma rinnahoidjaid pärast iga kasutuskorda. (Jah, tüütu, aga vajalik!) Kui olukord ikka ei parane, võta kindlasti ühendust oma naha- või perearstiga.

Ülejäänud küsimused-vastused leiad Stiil.ee portaalist SIIT!

Foto: Pixabay