Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
10. jaanuar 2018, 07:00

India astroloog ennustab maailmale ärevat aastat

Mida toob alanud aasta meile ja kogu maailmale iidse India vedade astroloogia järgi? Kuidas enda elu paremaks muuta? Uurime seda Eestis neli korda käinud Arjun Chakrabortylt, kes on astroloog juba mitmendat põlve ja õpetab oma oskusi ka väljaspool Indiat.

India vedade astroloogia erineb paljuski lääne astroloogiast, sest idamaades usutakse, et meil on mitu elu ja tähtedes on kirjas ka eelmiste elude karma. «Vedad on üle 2000 aasta vana traditsioon. See on seotud karma ja spirituaalsusega, mõjutades loomulikult ka tööd, abielu ja tervislikku seisundit,» räägib ­Arjun ja lisab, et ta mitte ainult ei vaata tähekaardilt, mis inimest ees ootab, vaid annab ka nõu, kuidas oma karmat leevendada või elu muuta. «Kõike ei saa muuta, aga umbes 50% ulatuses küll,» kinnitab mees. Igas maailma nurgas on tema sõnul oma karma, rahvustel oma ühisjooned ja riikidel oma saatus.

Eesti kohta näeb ta alanud aastal enamasti häid või, nagu ta ise ütleb, normaalseid arenguid. «Eesti on rahumeelne riik ja Eesti rahvas võib eeldada igati tavalist ning stabiilset elu. Ülemaailmsed probleemid Eestimaa olusid ei kahjusta ega pisikest riiki suurel määral puuduta. Alanud aasta maist oktoobrini pole globaalne olukord aga rahumeelne, vaid väga pingeline ja ärev. Mitmes maailma piirkonnas on isegi lahingute võimalus ja see võib mõjutada Venemaad või sealt alguse saada. Sõjalisse tegevusse võidakse kaasata kaks või kolm Aasia riiki. Pinge seoses Põhja-Koreaga võib suureneda,» ennustab astroloog, et maailm pole ­kevadel ja suvel sugugi rahulik koht.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse