Suhted

Miks näägutavad naised ja miks mehed ning kas tänitamisvaba elu on võimalik?

„Mida sa näägutad kogu aeg!“ – „Aga ma ju ei saa teisiti!“ (61)

LISA KOMMENTAAR

Karla7. jaanuar 2018, 17:31
Mul oli tutvumise ajal üks taoline näägutav ja enda meelest tark olevus.Minu töö oli seotud ühest riigist teise lendamise-sõitmisega.Kui reedel koju tulin,hakkasin nõusid pesema ,mida ta oli kõik päevad kraanikaussi kogunud,et need nõudepesumasinasse panna.Vähemalt ta käis tööl ja teenis ka midagi.Vabal ajal mängis koeraga.Noorik oli 23 .aastane ,mõistust pidi ikka olema.Minu sugulastega lävida ei soovinud,pidid vanad olema! Tule taevas appi!Tahtis üürida üsna kallist korterit,kuid ütlesin,et mina seda küll sulle kinni ei maksa.Valikus oli häid renoveeritud kortereid ka saadaval.Armastas üsna kalleid asju osta,analüüsimata nende vajadust.Ei sobinud mulle selline,kes arvestas ainult endaga.Kui otsid suhet,arvesta ka teise poolega.Minu auto sobis talle tööle sõitmiseks küll.Ta üritas mind ümber kasvatada ja minu iseloomu muuta,kuid eks ma pidin ka iseendaks jääma.Ma tahaksin,et mõni tütreke loeb minu kommentaari ja teeb oma järeldused.Muide mina olingi kodu koristaja.Mina ei tohtinud midagi öelda,siis olin paha.Nüüd noorik otsib järgmist,kes oleks rikas ja autoga ja aitaks korteri üüri maksta.
6. jaanuar 2018, 21:24
mees! kui sa oled endale juba naise koju vedanud, siis tuleb talle iga päev ka näägutamisvastane hooldus teha ! :DD
resümee6. jaanuar 2018, 20:54
juuste lõhkumine, ma ütleks
Naine 326. jaanuar 2018, 17:07
Siin eelneval kommenteerival naisel on õigus. Mind hämmastab see, et kus Merlel ja Piretil olid silmad tutvuda prügikasti juurest prügimäel elava mehega. Sellisel naisel jääb midagi puudu kõrvadevahel. Minu poolt samuti häbi rumalale karjuvale, õiendavale tüübile.
raudmees 6. jaanuar 2018, 15:30
Tõsi mis tõsi et ega naisevõtt pole naljaasi Enne ikka uuri ja puuri asja Olen oma prouaga varsti 50 aastat koos On olnud paremaid ja halvemaid aegu aga kannatlikkus viib edasi Tühiasjad tuleb läbi kõrvaaukude lasta Naine peab ikka vahest laulu kõõrutama ja naeru lagistama Lilli ootab iga naine Ja kui ta ikka õige on siis ei lase mehel oma tegemisi häirima tulla Mees ehitab ja loob turvalisuse naine toob tuppa soojuse Aga kui juba alguses on tunne et iriseja tüüp siis pane asjad kokku ja otsi parem
Naine6. jaanuar 2018, 15:06
Naised ise te kõiges olete süüdi kuidas mehega olete alustanud ning kasvatate lapsi. Häbi.
6. jaanuar 2018, 15:38
Süüdi on naised ainult selles, et selliseid mehi üldse taluvad.
6. jaanuar 2018, 20:49
ja kui veel võtta arvesse, et neid ju samuti on naised kasvatanud ...
6. jaanuar 2018, 21:59
arvesse tuleb võtta, et mehed ka kasvatanud, või siis mitte kasvatanud. Ühe viletsa inimese kujunemises on süüdi nii isa, kui ema. Kasvatamisest kõrvalehiilimine pole vabandus, vaid surmapatt.
maali7. jaanuar 2018, 08:30
kas sa geeneetikast oled midagi kuulnud
moodsad ajad8. jaanuar 2018, 23:39
nüüd kasvatavad ikka kaks isa ja kaks ema või ema 1 ja 2.
no6. jaanuar 2018, 13:57
need naised, kes öösel karjuvad, päeval ei karju...
6. jaanuar 2018, 20:50
naer7. jaanuar 2018, 10:21
Karjuvad päeval ka , aga mujal .
Siin on võti6. jaanuar 2018, 12:40
Naised teevad suure vea kui näägutavad mehe kallal. Tihtipeale kipub suhe minema selliseks et naispool hakkab meest emmetama. Lõpetage see ära, naine on naine ja mees on mees. Kui mees ei liiguta ühekordse ütlemise peale sõrmegi siis jätke see asi sinnapaika, las ta teeb mis tahab, ühelt maalt hakkab ta ise aru saama et naine ei ole see kes kõik ette taha ära teeb, mis ajast naine peab meest ümmardama? Ärge tehke meeste eest asju ära, ärge mängige emmet, olge naine ja laske mehel mees olla. No ei pese pesu ära, ei pese nõusid jne, no ärgu pesku, ise teab, temal tekib kaos mitte naisel. Vot sedasi suguõed kallid.
6. jaanuar 2018, 15:42
Fakt on see, et kõik ei hakkagi aru saama. Öeldakse veel, et tema ongi selline ja ei kavatsegi ennast muuta. Selline suhtumine teeb igasugused kokkulepped võimatuks ja samuti koos elamise.
Vanamees6. jaanuar 2018, 20:21
Kuidas nende peavaludega on ? Kas enne abielu või lapsi ka oli ?!
valiku vabadus. /6. jaanuar 2018, 20:51
kas mitte enne kooselu seda peaks arutama
6. jaanuar 2018, 23:10
Mis peavaludest sa räägid? Peavalu vastu võetakse valuvaigistit.
nii et6. jaanuar 2018, 18:44
kõike hakatakse tegema vaid enda osa, pesed vaid enda nõud, mees pesku enda, sama riietega, toaga jne? Kuhu see peaks välja viima?
ei mingit võtit siin,6. jaanuar 2018, 22:04
see on lihtsalt sõda, mida pakud, see ei muuda ühte mömmi meheks. Kuigi võti vabadusse on see küll, ei emmeta ei hoolitse, oled ise tubli, siis tegelt pole meest vajagi. Palju neid mehi ikka on? Iga memmeka või alamast soost kolli pärast tõesti tõmmelda ei tasu.
Nojah6. jaanuar 2018, 12:22
Kui naisena midagi üle ühe korra öelda, siis see on kohe näägutamine. Kui teile ei meeldi, et naine on korraarmastaja jne, siis teil on ju võimalus leida enda kõrvale samasugune põrsas nagu te ise. Mis see probleem on? Kui ei sobi inimesega, siis liigu edasi. Või kui tahate selle inimesega koos olla, siis pane kõrva taha, mida tal öelda on.
hee6. jaanuar 2018, 12:16
Ärge kartne näägutavat naist, vaid naist, kes on muutunud ignorantseks - kuni ta veel "näägutab", siis hoolib. Nii mehed kui ka naised võiksid mõlemad püüda ka sõnumi sisse näha, mitte automaatselt reageerida küüntega. Minu meelest ei ole sugugi raske vahet teha pahatahtlikel ja neutraalsetel või koguni põhjendatud märkustel.
to ants6. jaanuar 2018, 11:55
Vahet ei ole kui osav sa voodis oled ja mis sooritusi teed.Ainult seks ei tähenda naisele mitte midagi.Naisele on vaja meest, kellega on hingeline klapp,keemia,turvatunne... ja siis ongi kõik õige.Ei loe suurus ega mingid muud parameetrid...
jah6. jaanuar 2018, 18:40
aga naised ja mehed on liiga erinevad, et seda hingelist lähedust saada, oleksid mõlemad kesksoost, siis ehk :). Tuleb lihtsalt arvestada sellega, et ollakse erinevad ja teisest lugu pidada.
Ants6. jaanuar 2018, 10:46
Hehe kas te siis tõesti ei tea seda ütelust, et kui naine ei saa öösel karjuda siis ta teeb seda päeval:) Kõik saab alguse seksist, kui see ikka niru siis on ka kogu igapäeva elu niru. Hea korralik kvaliteetne seks muudab naist väga mõnusaks, soojaks, arusaajaks lausa parimaks kingituseks mehele kes tall üldse olla saab. Aga paraku ei osata seksida ja sinna selle asja taha kõik jääbki.
kuidas siis peab6. jaanuar 2018, 11:07
Kahjuks6. jaanuar 2018, 11:26
alates 45 -st on nad juba tavaliselt üksi, eriti kui negatiivne iseloom+ kliimaks
Mädanik6. jaanuar 2018, 12:16
Vanaks jääval mehele on torkamine enne surma veel suurim ootus kui veel jõukaks.
Liisu6. jaanuar 2018, 17:24
Seks, seks, seks. Kui mees on meeldiv ja tore ning läbisaamine temaga hea, siis on seks ka ok. Aga seks ei lahenda küll päevaseid probleeme. Kes ikka tahaks seksida mehega, kes on nagu põrsas.
Antsule6. jaanuar 2018, 20:52
seks ees ja seks taha, aga argipäev on argipäev oma reeglitega
üks naine7. jaanuar 2018, 17:48
tegelt on Antsul tuline õigus. Kui on hea intiimne seks, kus kas üheks saavad, siis üks sokiniru põrandal tuju ei riku. Ilus ja mõnus seks vallandab õnnehormoone, siis on ka argimured kukepea. Lihtsalt vennalaadsega koos elada on ilmselt südamlik, aga naine tahab end ka naisena tunda, lihtsalt õe-sõbra või emana, jääb väheseks.
Kes ei tunne puudust naiseks olemisest, ei tea lihtsalt et see võimalik on. Osad arvavadki, et supikeetmisest naise õnneks täiesti piisab.
.........8. jaanuar 2018, 23:08
Täpselt nii ongi. Kui on head orgasmid, siis mingi sokk küll hinge täis ajada ei suuda.
elage lihtsalt6. jaanuar 2018, 10:41
endal ka kergem.
Kui ei saa kokkuleppele (kuidas riided) või midagi muud peab toimima, siis arutage üle: miks te tahate koos elada ja mis te teineteise juures armastate. Kui te ei armasta, siis miks te üldse koos olete? Lapsi ei pea sellepärast "piinama", nad näevad-tajuvad seda kõike pealt ja suure tundlikkuse tõttu piinlevad ja tajuvad justkui nemad oleks kõiges selles süüdi. Lastel ükskõik, kuhu keegi riided viskas kuid vanemate vaheline tüli on nende tervisele ja (vahel) ka tuleviku toimetulekule, ellujäämisele raskendav. Kui nad ei suuda seda lapsepõlves, enda peale võetud, koormast vabaneda (andestada).
HeH6. jaanuar 2018, 10:33
Esiteks saab igat asja ütelda mitut moodi - kas irooniliselt ja tänitades või siis normaalselt. Tänitamise ja näägutamise peale ei tahagi keegi midagi teha, olgu ta mees, naine, laps...
Teiseks - kas naine sell epeale mõtleb, ehk on ka tema enda juures asju, mis tema meest häirivad !? Kui mees nende asjadega samamoodi näägutaks, kuidas see tunduks ?
Ja kas naine seda märkab, kui mees mida teeb ? Ei, ei ole see, et peab taevani kiitma" (ja seda ka läbi solvava iroonia - näe, keegi sai oma sokid ise ära pandud....), vaid se,e et kui märgatakse ainult halba, aga "hea" on iseenesestmõistetav, siis see nüristab lõpuks.
HeH6. jaanuar 2018, 10:34
Mõni ajakirjanik võiks teha "uuriva artikli" teemal, mida mehed naistele ütlemata jätavad ja kuidas see näägutamine tegelikult mõjub.
Toon näite enda elust.
Naisel oli kombeks asju ütelda teravalt ja sarkastiliselt. Olgu see siis toolile unustatud sokk või midagi muud. Ei, ma ei ole mingi lohakas või "räpakoll", aga ma ei ole ka ideaalne.
Alkoholi ma ei tarbi, õlu on ainus ja sellegi osas olen väga valiv. Tarbimise all ei pea silmas seda, et jood ennast "peast soojaks", aga paar õlut ikka päva jooksul.
Piisas (täiesti suvalisel ajal) sellest, et teen õlle lahti (kasvõi peale õues puudelõhkumist), kui juba tuli - noh, ühtegi päeva ei saa ilma selleta elada või !? (või midagi sarnast). Küll oli häda, et joon liiga vara, siis jälle häda, et võtan õlle õhtul, telekat vaadates, sest siis on voodis ka "lõhn juures". Lõpukjs jõin ainult alkoholivaba õlut, aga seegi ei "päästnud", sest "õlle lõhn on ikka".
Mees 526. jaanuar 2018, 14:25
Enda kohta ma ei saa öelda et ma alkoholi ei tarbi! Tarbin umbes 4 purki siidrit või õlut aastas. Ja saan sellest naisest aru ja ei saa ka. Ehk mina enda jaoks välistan igasuguse vabatahtliku (töövälise) suhtluse selliste "1 - 2 õlut päevas ikka" meestega. Õnneks on maailmas piisavalt mehi kelle arvates ei ole õige mehe tunnus käe külge kasvanud õllepurk!
kas6. jaanuar 2018, 17:32
...alkoholi ma ei tarbi,õlu on ainus...
kas õlu polegi alkohoolne jook, kui iga päev läheb paar pudelit,siis oledki ju alkohoolik.Pole ime, et see naisele ei meeldi
reality check8. jaanuar 2018, 09:22
1 suur õlu = pokaal veini = väike drink (viski, viin)
See on suur eksiarvamus, et õlut juues tegelikult justkui ei joodagi alkoholi. Ei viitsi arve otsida kuid paar pudelit õlut võrdub kena koguse viinaga. Kusjuures viin on puhtam.
****8. jaanuar 2018, 22:58
Hahaha. On ikka päris suur vahe, kui inimene on paar õlut ära joonud, siis ei ole see jutt ja olemine sama, mis kainel inimesel.
HeH6. jaanuar 2018, 10:34
Neid näägutamisi ol muidki - põhjust leiab ju alati.
Aga seda, et mina ärkasin igal hommikul kell kuus (tund aega enne teisi), et oleks kohv valmis, lastel ärgates soe toit ootamas. See, et mina viisin igal hommikul lapsed kooli ja lasteaeda, tõin nad peale tööd koju, olin kuni naise saabumisega lastega üksi kodus, tegin neile õhtusöögi, üritasin selle kõrvalt ka omi asju teha ja veidi koristada ning "oh õudust" puhata... See, et kui naine oli nädalavahetusel "tööst väsinud" ja tahtis magada, pidin mina, vaatamata sellele, kas ma olin haige, väsinud või oleks tahntud midagi oma vajalikke asju teha hiirvaikselt lastega teises toas toimetama, magamistoa uks pandi kinni ja iga väiksema "piiksu" peale käratati - olge vaiksemalt, ma tahan magada !
See, et ma kogu selle asja juures suutsin meie maja muru niidetuna hoida, toa köetuna ja sooja, puud lõhutud ja ostetud, majas kõik vajalik remont tehtud, kompost välja viidud, igal nädalavahetusel saun köetud ja vesi sauna tassitud, et tema sagedaste "lähetuste" ajal olid lapsed hoitud, pesstud, hoolitsetud....
Ja oh imet - isegi omad asjad sain tehtud. Läbi häda, aga sain.
Seda ei märgatud terve selle aja jooksul kordagi...
no jah6. jaanuar 2018, 22:47
aga sa ei käinud ju tööl, nagu iga naine. Sa ei kandnud last, ega sünnitanud, nagu iga naine...aga paned naisele pahaks käitumise, mida iga naine "saba liputades" meeste puhul taluma ja lausa ülirüümustama peab.
AGA...vähemasti saad natukenegI aru, kuidas naiste panust ei märka mees, teeb aina salvavaid märkusi ja etteheiteid (mida millegipärast näägutusteks ei nimetata) täiesti põhjendamatult.
Seepärast ongi igati põhjendatud, et kodused tööd oleks jaotatud. Siis ei teki situatsiooni, et ühel rutiin ja igavus, aga teine on end rihmaks tõmmanud ja sel teisel kohe moraalne õigus ringi.l.i.t.u.t.a.d.a, et keppi ei saa ja surmavalt igav on, siis lahutus ja naised pahad kättemaksuhimulised, ei leppinud mehe lustiotsingutega.
HeH6. jaanuar 2018, 10:35
Ei, see ei ole hala. Mul oli piisavalt eneseaustust selline naine lõpuks maha jätta, sest andke andeks - ka mees tahab olla õnnelik, tunda ennast mehena, olla armastatud...
Ja ei ole mina ainus selline mees. Eks mehed ise teavad väga hästi, mida nad omavahel räägivad oma pereelust. Naised sageli ootavad mingit "ideaalset printsi valgel hobusel", kuid unustavad seejuures, et nad ei ole ka ise inglid. Kui mehed hakkaksid naiste "tegemata jätmiste" või "häirivate asjade" puhul samamoodi näägutama.Aga äkki peakski ? Mees peab naisest hoolima. Nõus, aga naine mehest ka. Keegi pole ideaalne.
to HeH6. jaanuar 2018, 12:19
Minu praegune mees on sinusugune. Uskumatult töökas ja toimekas, ja mis kõige olulisem tema juures, ta oskab hinnata minu tegemisi, sest teab omast kogemustest kuipalju mingi asi aega võtab. Ja ma tõesti arvan, et pean olema tema eest tänulik tema eksnaisele, kes nägi vaeva ainult ilusolemisega ja reisimisega. Las jäävad need, kes meid hinnata ei mõista, rahus edasi oma õnne otsima.
hmm6. jaanuar 2018, 10:04
mul naist pole ja keegi ei nääguta, hea rahulik elada.
Marko 6. jaanuar 2018, 10:09
Mul ka pole...ning elu nagu lill.Soovitan teistelegi....
kohi kaarel6. jaanuar 2018, 09:32
naeste lora ei ole mehe sõna ja naene peab toitma mehe ja kuus last .
reku6. jaanuar 2018, 08:54
Nii ongi. Naine tänitab, et mees viskab sokid, sinna, kuhu talle ei meeldi. Kui aga peegliesine, või vannituba on igasugu pudeleid, purke ja muud jama täis, et ei mahu enam ükski mehe üks deodorant, siis ei tohi sõnagi öelda.
Pe.de või?6. jaanuar 2018, 10:01
Mees deodoranti ei kasuta muide. Aga kas su küünelakipudel mahuks veel?
reku6. jaanuar 2018, 10:47
Mõni mees tõepoolest ei kasuta. Mööda läheb, hoia nina kinni.
6. jaanuar 2018, 15:46
Pane lisariiul naise potsikutele.
Kelle raha eest6. jaanuar 2018, 07:16
see elu enamasti käib, mees peab arved maksma, toidu ostma ja siis veel lapiga mööda korterit ringi ka tuuseldama?
lõuga6. jaanuar 2018, 08:52
ja uksetaha näägutaja...võisiis nurka hernestele.
irw6. jaanuar 2018, 09:27
Mehed ja maksavad arveid ja ostavad toitu? Õige mehe raha kulub ju ikka hobidele ja naine maksab oma tillukesest palgast kõik mis reaalseks eluks vaja.
risti vastupidi6. jaanuar 2018, 18:28
mina kulutan ka sünnipäevaks kingitud raha ehitusmaterjali ostmise peale, millega saab kodu mugavamaks ehitada, naine aga oma järjest uute hilpude peale, mis ei mahu juba mitmesse kappi ära, ta ju naine, nagu ise ütleb.
6. jaanuar 2018, 19:57
sinul nii teistel teisiti. Ma muidugi aru ei saa, miks naine oma raha eest riideid osta ei tohi, aga see selleks. Põhiline see, et ei saa võtta kogu ilma elu sinu isikliku tragöödia põhjal. Seda enam, et tragöödia tegelikult puudub. Oled lihtsalt üks väiklane ihnuskott, tahad võrdsust rahas, aga töös tahaks naiselt rohkem.
eks ole8. jaanuar 2018, 10:25
Just-just, miks naine oma raha eest riideid osta ei tohi. Naised ongi nagu lapsed, kelle meelest on loomulik, et mees peab kogu majapidamist ülal, naise raha on aga tema isiklike lõbude jaoks.
mis raha?6. jaanuar 2018, 20:44
Siin inisete, et iga naine peab murust madalam olema kuna mees teenib, AGA muu teema all, kus naine võtab mehe, kes päriselt teenib, siis on naine neetud kullakaevur...
Hädapätakad on tänapäeva mehed, pole ime, et järjest üksikusk jäävad ja vinguvad, küll pole nendel piisavalt raha, või on nad LIIGA HEAD (nii nunnu), et naisele saada.
Mannad ja memmekad, ma ei või.
Teenid raha, mis raha on, jaksad palgata koduabilise, mitte ei sunni töölkäivat naist! Kui aga sunnid, siis talu ettekirjutusi ja virinat!
la perra vida6. jaanuar 2018, 07:11
jälle näägutavad tissid ,ma saan aru,tissid ikka ja alati näägutavad
6. jaanuar 2018, 22:09
ikka jah, iga võimukas piimariiul annab memmekale pojale tohlaka. Kui vaid riiul huvitab ja emahool, siis tohlakas on vältimatu. Võiksid ju inimese kõrvale vaadata, aga sind huvitab vaid riiul. Kui piima ei saa, tuleb tissitusk peale pisikesel.
6. jaanuar 2018, 23:18
tissid näägutavad või? Taevas hoia, sul deliirium vist!