Foto: Arno Saar
Avesta kalender
29. detsember 2017, 14:45

Kas Avesta kalendri koostaja Kai Tamme ennustus 2017. aasta kohta on läinud täppi?

Möödunud aasta lõpus jagas Avesta kalendri koostaja Kai Tamme ennustusi 2017. aasta kohta ja nüüd on õige aeg meenutada, kas tema kirjutatu ka täppi läks.

Kai Tamme ennustus 2017. aasta kohta:

Kõik sellesse aastasse puutuv on suurepärane. Ole valmis suurteks muutusteks, sest alustad uut üheksa-aastast tsüklit. Tunned tugevat vajadust alustada midagi uut. Kõik, mida teed, mõjutab suuresti sinu edasist elu. Ära korda eelmistel aastatel tehtud vigu, sest uut aastat on hea alustada igal alal. Ära takista oma sisemiste jõudude avaldumist. Ole sihikindel, julge ja järjepidev. Sel aastal on sul võrreldes eelmiste aastatega rohkem enesekindlust ja otsustavust.

See on ideaalne aasta enda isiksuse tõestamiseks ja uute projektide alustamiseks. Need peavad olema hästi planeeritud, kavandatud ja läbi mõeldud. Kogu üheksa-aastane tsükkel sõltub sellest aastast. Oled ristteel. Vajad otsustusvõimet, julgust ja selget pead, et valida õige tee. Kõik, mida nüüd alustad, hakkab tugevalt mõjutama ka neid inimesi, keda sel ajal kohtad. Looda ainult enda jõule.

See on positiivse laengu saamise aasta, et pühenduda oma unistusele ja muutustele isiklikus elus. Avaneb võimalus alustada uut õppetsüklit.

Võid kogeda emotsionaalset raputust, eriti esimesed kaks-kolm kuud. Pead tegema palju tööd, olema avatud, organiseeritud ja sihikindel. Väldi hajameelsust ja ajaraiskamist. Resoluutsuse puudumine ja ülbus saavad karistatud.

See on kosmilise kohtu ja ümbersünni aasta, piiratuse aeg. Inimesi solvatakse, nende üle naerdakse, pahatihti teenimatult. Paljude karjäär lõppeb.

Samuti on see suurte protsesside ja kaotatud väärtuste eest võitlemise aeg. Need, keda solvati, nõuavad amnestiat ja kohut rõhujate üle. Sel ajal alanud sõjad on lühiajalised. See on paljude vaenulike gruppide leppimise aeg. Alati on võimalikud mingid paljastused, näitlikud protsessid, kära, propaganda, uute parteide ja liikumiste moodustumine.

Foto: Arno Saar