Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
22. detsember 2017, 09:36

Kuidas pääseda perspektiivitust suhtest? (5)

Sa armastad ja hoiad oma kallimat, kuid teie suhe ei taha kuidagimoodi toimida. Ühel hetkel sa pead endale teadvustama, et teie suhtel pole tulevikku ja seda pole mõtet jätkata. Buzzle.com annab nõu, kuidas sel puhul käituda.

Tunnista, et oled halvas suhtes. Et sellist suhet lõpetada, pead endale kõigepealt seda teadvustama. Saa aru, et te olete proovinud suhet paremaks muuta, aga see ei õnnestu. Sa väärid austust ja kallimat, kes teeb sind õnnelikuks.

Kindlasti on halb suhe ka sinu enesekindlust vähendanud ja seetõttu tuleb sul selle tagasi saamiseks vaeva näha. Sa väärid paremat ja praegune suhe ei vii kuhugi - korruta seda endale seni, kuni seda mõistad.

Räägi kellegagi, keda usaldad. Raskete otsuste vastuvõtmine on raske, seega vajad kellegi lähedase abi. Kui sul pole kedagi, kellele muret kurta, pole midagi katki. Inimesed on ka üksi saanud hakkama halva mehe mahajätmisega.

Kui sa aga tunned, et su kallim võib olla sulle ohtlik, informeeri sellest politseid. Kui sa ei taha seda ise teha, palu, et keegi seda sinu eest teeks.

Ole kannatlik. Kui teie suhe on pikalt kestnud, on seda veel raskem ära lõpetada. Sa pead koguma endas jõudu, et lõpetada seda õnnetut armastust. Algul võib olla see keeruline, kuid pärast tunned sa ennast palju paremini.

Kogu julgust. Sel ajal, kui sa kogud jõudu ja enesekindlust, kogu ka julgust. Sa võid tunda süümepiinu jättes partneri maha, kuid mõtle selle peale, et ta ei teinud sind õnnelikuks ega püüdnud muutuda. Ära lase tal ennast ümber veenda, tee selgeks, et tema rong on juba läinud. Saa oma hirmust üle ja mõtle selle peale, et sa oled väärt head ja õnnelikku elu.

Lahku. Nüüd on viimaks aeg lahkuda. Kui sa oled juba otsustanud, et lõpetad halva suhte, siis tee seda. See on ainus viis elada taas normaalset elu. Ja mõtle - sinu jaoks on kindlasti kuskil keegi.