Argipäev võib olla stressirohke, kuid oma kallima juuresolekul peaksid tundma end täiesti vabalt.Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
20. detsember 2017, 14:31

Seitse omadust, mis teevad su meeste silmis ahvatlevaks (4)

Mehed ei vaata naiste juures vaid pikki sääri ja suuri rindu - on seitse omadust, mida mehed naise juures tõeliselt hindavad. Eriti pikaajalist suhet otsides.

* Mehed hindavad, kui sa oled lõbus. Argipäev võib olla stressirohke, kuid oma kallima juuresolekul peaksid tundma end täiesti vabalt. See tähendab, et sa võid häbenemata teha naljakaid hääli, kanda totakaid rõivaid või tantsida nii, nagu keegi ei näeks, kirjutab Fox News. Oskus enda üle naerda on elus üks olulisemaid.

* Mehed hindavad, kui sa oled enesekindel. Sest enesekindel naine teab enda väärtust, ta on enda üle uhke. Ta ei otsi pidevat teiste heakskiitu, ta teab isegi, et ta on suurepärane. Kui sa oled ise enda üle uhke, on sinul üle uhke ka su mees.

* Mehed hindavad, kui sa oled iseseisev. Kui oled sihikindel, sõltumatu ja iseseisev, oled sa meeste silmis ka huvitav. See tähendab, et sul on oma elu ja sinuga on, millest rääkida. Mees tahab tunda, et ei täida su elus mingit tühimikku, kuid ometi on sinu jaoks eriline ja oluline.

* Mehed hindavad, kui sa oled tugev. Mehed oskavad hinnata, kui sa oskad neid eluraskuste korral toetuda. Samuti hindavad nad väga, kui sa oled sõnapidaja, kui sul on kindlad väärtushinnangud ja vaade elule. Siis nad teavad, et sulle saab loota, sest sa oled endas kindel.

* Mehed hindavad, kui sa oled haavatav. Ja see ei tähendab mingit saamatu nase mängimist, see tähendab, et sa julged näidata oma nõrkusi, oled avatud ja siiras. Kui sa suudad tunnistada üles need asjad, mille üle sa oma elus uhke pole, näitab see mehele, et sa armastad ja usaldad teda väga. Ja sellise aususe peale julgeb tema samaga vastata.

* Mehed hindavad, kui sa oled naiselik. See tähendab naiselikkust nii välimuses kui suhtumises elusse. Naudi enda ja teiste eest hoolitsemist, ole ilus ja pehme, hoolitse oma mehe eest. See tekitab mehes turvalisust.

* Mehed hindavad, kui sa oled õnnelik. Kui sa oled oma eluga rahul, oled sa ka õnnelik ja rõõmus ning tundud meestele ahvatlevam. Õnnelikud naised, kes ei pelga seda välja näidata, lihtsalt näivad kütkestavad. Selliste naiste kõrval tunnevad ka mehed end paremini.