Foto: Instagram
Mitmesugust
21. detsember 2017, 13:19

SUUR GALERII: need Eesti tähed teatasid 2017. aastal enda lapseootusest!

Värske Naistelehe kaanestaar on palavalt armastatud Tatjana "Tanja" Mihhailova-Saar, kes lõbusa pildi saatel enda lapseootusest sotsiaalmeedia vahendusel teada andis. Ka Tanja tutvusringis on paljud sõbrannad äsja emaks saanud või saamas ning sedapuhku mõtlesime heita pilgu möödunud aastale ja meenutada, kes on 2017. aastal ilusate uudistega Eesti rahvast üllatanud.

#1 Uudis Anni Rahula lapseootusest tuli ilmsiks aasta alguses, kui paar ametlikult rasedust Kroonikale kinnitas. "Suvel saab meie perekond tõepoolest täiendust,“ lausus Tomi Rahula toona. Sündiv beebi oli Annile esimene laps. Tomil on varasemast abielust 14aastane tütar Agathe Vega. 


#2 Ines Karu-Salo ootas tänavusel aastal enda esimest last ja suve lõpus pisitütar kätel oligi! "Lapseootus on planeeritud, enesetunne hea ja tähtaeg augustis,“ rääkis Ines juunikuus Õhtulehele.


#3 Uudis näitlejapaari lapseootusest tuli ilmsiks ca 2 kuud tagasi. Õhtulehele antud pikas intervjuus räägis Maiken Schmidt näitlejakarjäärist kui ka sellest, mida tähendab mängufilmis peategelase kehastamine. Muuhulgas tuli ka välja rõõmus uudis, et ootab Priit Piusiga perelisa.

A post shared by Stiil.ee (@stiil.ee) on


#4 Beebiootuse rõõmusõnumeid tõi kohe aasta alguses Liisi Eesmaa, kelle elukaaslane on mitu aastat olnud semiootikust DJ Madis Ligema. 


#5 Läbi aegade oodatuim beebiuudis
tuli lõpuks ka armastatud lauljatarilt Maarja-Liis Ilusalt! Viimasel ajal peamiselt erapidudel esinev Maarja-Liis tekitas elava diskussiooni kuid tagasi Harjumaal ühel pulmapeol, kus ta üles astus – tema ümaramaks muutunud talje jäi pidulistele silma, vahendas Kroonika. Maarja-Liis Ilus (36) ja Fred Krieger (39) on paar olnud üle kolmeteistkümne aasta.


#6 Näitleja, laulja ja ettevõtja Ivo Uukkivi ja tema näitlejast elukaaslane Mari-Liis Lill saavad peagi teise ühise lapse. Uudis ootusest ilmus oktoobrikuu Kroonikas.

A post shared by Liisi Eesmaa (@liisieesmaa) on


#7 "Järgmisel aastal trennis kolmekesi,"
teatas kulturist ja personaaltreener Argo Ader läbi sotsiaalmeedia. Aderi kaaslanna on aastaid olnud endine võrkpallur Maarja Kerner.

A post shared by Argo Ader (@argoader) on


#8 Enne suve teatas ka lauljanna Brigita Murutar ja kitarrist Paul Neitsov, et saavad peagi ühise lapse.

She is coming! ❤️ F:Kristjan Lepp #kroonika

A post shared by Brigita Murutar (@brigitamurutar) on


#9 Ilusa uudisega tegid veebruarikuu säravamaks ka Egle Eller ja Heiki Nabi, kes tervitasid sel suvel teist last.


#10 Omaaegse menubändi Nexus liige Helen Randmets ja tema kinnisvaraärimehest abikaasa Reig Randmetsa mehine pesakond täienes samuti sel suvel. Muide! Nii Nabide kui ka Randmetsade pojad on sündinud täpselt samal päeval!

Mussšššuuuuuuuu, beebi nauding #puglia

A post shared by Helen Randmets (@helenrandmets) on


#11 Kaks ühes teadaanne! Eesti kergejõustiklane Grete Šadeiko postitas maikuus Instagrami foto, kus andis teada kahest suurest heast uudisest: tema kaaslane Robert Griffin palus teda endale naiseks ja et lisaks ootavad nad ka beebit. Pisitütar Gloria on tänaseks pea poole aastane.