Foto: Pixabay
Suhted
18. detsember 2017, 10:44

Et esmakohtingust ei saaks viimast: 5 üllatavat esimese trehvamise tujurikkujat (1)

Esimene kohting on paras miiniväli. Teame põhitõdesid: ole õigeaegselt kohal, ära räägi oma eksist – aga Ühendkuningriigis äsja tehtud uuring toob välja mõned üsna ootamatud esimese trehvunksi rikkujad. 70% juhtudest toob mõni allpool tehtud viga kaasa selle, et teist kohtingut ei maksa enam oodata, märgib AskMen. Kuid häid uudiseid on ka: EliteSingles'i küsitlus näitas, et vaid 4% inimestest jätab teise deidi ära, kui esimesel selgub, et kaaslane on kehv suudleja.   

1. Kohtingukaaslase liiga kiire Facebooki sõbraks lisamine

Ligi 21% vallalistest inimestest kaotab huvi sinuga ka teinekord välja minna, kui sa ta silmapilkselt oma Facebooki sõbraks lisad. Varu veidi kannatust.

2. Pinev kaaslase lugude kuulamine

Väga levinud uskumuse kohaselt on tähtis olla hea kuulaja. Aga 76% inimestest eelistaks pigem seda, et kaaslane räägib esimesel kohtumisel liiga palju – mitte ei kuula vaikselt ja pingsalt oma deidipartnerit, nagu mingi KGB ülekuulaja. Mõiste „hea kuulaja“ muutub olulisemaks edaspidi, suhte arenedes. 

3. Selfipulga väljatoomine

Tuleb välja, et see võib olla hullem tujurikkuja kui pakkumine arve pooleks teha. Kui pole sobilik lisada oma kaaslanna kohe Facebooki, siis mismoodi võiks mõjuda see, kui sa kohe lisad jäädvustuse teist kahest? Mõistlik oleks teie koosviibimise ajal üldse unustada, et sul telefon on.

4. Halb ihulõhn

Dilemma: kas jõuda õigeks ajaks kohale või minna duši alla ja hilineda 10 minutit? Tuleb välja, et pigem hilineda. Kaaslanna andestab märksa tõenäolisemalt su hiljaksjäämise kui su higileha.

5. Kaaslase kutsumine peenele õhtusöögile

Tuleb välja, et kohvijoomine on täiesti normaalne. 82% vallalistest eelistab mitteametlikumat sorti kohtingut. Ehk pigem kohvikusistumine kui mingi ülipeen servjettidega kolmekäiguline restoranilõuna. Ja mida iganes sa ka ei teeks, ära too oma kaaslannat kohe esimesel korral perekondlikule lõunale, isegi siis, kui sa usud, et vanaisa seekord neiut tagumikust ei näpista. 81% vallalistest leiab, et see oleks halvim võimalik esmakohting.