Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
8. detsember 2017, 19:48

LATEKS, PIITSAD JA KÄTEKÕVERDUSED: trenn domina stiilis

Austraalias Sydneys töötav domina Emand Anna armastab jõuliselt trenni teha ning ka oma klientidele rõõmu pakkuda. Emand Anna leidis, et kaks toredat asja koos võivad kombineerituna olla veelgi paremad ning hakkas fitness-instruktoriks.

Austraalia ringhääling SBS kirjutab, et Anna võttis tavalised trenniharjutused ning lisas neile, nagu ta ise ütleb: „natuke perverssust“. Näiteks kükke teevad mehed nii, et suguelundite külge on raskused kinnitatud ja sõudmismasina teises otsas seisab Anna, kes kliendi rinnanibude külge ketid on kinnitanud. Kätekõverduste juurde käib kingaotsa suudlemine. Anna on omandanud ka kutselise treeneri paberid, seega on tema jõusaal põhimõtteliselt täiesti seaduslik.

Üks klient kiidab Annat, kuid möönab, et seksuaalseks mõnuks jääb üsna vähe aega, sest trenn võtab parajalt võhmale. Teine mees, kes soovib, et emandat külastades teda väikese titana koheldaks (klient kannab ka mähkmeid), usub, et Anna karmid reeglid ja range jõutreening aitavad tal väljaspool „jõusaali“ enesekindlam olla.

Eks igaühele oma, vist... Kes julgeb, võib videot Anna trennisaalist vaadata SIIN.