Pätt, kes Dorothy-nimelise nuku röövis, põgenes valges kaubikus.Foto: @VictoriaPolice / Twitter
Maailm
8. detsember 2017, 16:35

VARGUSED JA SÜÜTAMISÄHVARDUS: kes vaenab Melbourne'i sekspoode? (2)

Austraalias Melbourne'i linnas käib ajujaht maskis röövli peale, kes röövis 4500 austraalia dollari väärtuses kaupa, vahendab The West Australian. Vargus toimus sekspoes ja varastatuks osutus hinnaline seksnukk.

Pühapäeva hommikul sisenes pätt Melbourne'is asuvasse sekspoodi. Ta nägu oli kaetud, ta oli selle muumia moodi kahe musta suka sisse mässinud. Varas oli relvastatud poldilõikuriga, mida ta kasutas poe tagauksest sisse pääsemiseks. Seejärel tormas ta kiirelt poodi ning väljus sealt vaid mõne sekundi järel koos saagiga.

Varguse ohvriks langes „Dorothy“, elusuuruses seksnukk, kes on väärt 4500 dollarit (2880 eurot). Varas toppis õnnetu nuku valgesse kaubikusse ja pani siis ajama.

Kui see vargus võib mõne lugeja muigama panna, siis hoopis tõsisem kuritegu leidis aset 7. detsembril hommikul ühes teises täiskasvanute poes, mis samuti asub Melbourne'is. Kaks meest sisenesid sekspoodi, kallasid kassa ääres seisnud 45-aastae naismüüja süttiva vedelikuga üle ja nõudsid talt raha. Hirmunud müüja avas kassa ning pääses õnneks ilma füüsiliste vigastusteta.

Politsei otsib pätte taga. Poeketi juhatus pakub varaste tabamisele kaasa aitava info eest omalt poolt 10 000 dollarit.

Pole teada, kas kaks Melbourne'i sekspoodides toime pandud kuritegu on omavahel seotud muidu kui vaid kokkusattumuse tahtel.