Meigikunstnik Liina PihelVideo: Tiina Kõrtsini
Ilu ja mood
10. detsember 2017, 20:42

ÕL VIDEO | Kryolani brändi konkursi võitja tutvustab, kuidas kasutada meigi tegemisel vetsupaberit ja savi (3)

Kryolan brändi esindaja Eestis, OÜ Ilu ja Tervis, korraldas sel aastal esmakordselt grimeerijatele ja meigikunstnikele suunatud konkursi nimega "Jakobi Mask". Konkurss kutsuti ellu teatri- ja filminäitleja Peeter Jakobi mälestuseks. Võitja kuulutati välja meeleolukal ilulõunal Linnateatris.

Neljapäeval, 7.detsembril toimus Tallinna Linnateatri väikeses saalis pidulik tänuüritus, mis kulmineerus Kryolan meigi- ja grimmikonkurss „Jakobi Mask“ 2017 võitja väljakuulutamisega. Võitjaks osutus osav meigikunstnik Liina Pihel, kes lisaks karikale ja rahalisele auhinnale sai kingituseks 2018 aasta märtsis reisi Düsseldorfi meigimessile. 

Konkursi „Jakobi Mask“ võitjaks osutus Liina Pihel Foto: Peeter Kukk

Konkursi eesmärgiks on väärtustada jumestus- ja grimmikunstnikke, ergutada ning avaldada tunnustust silmapaistva töö eest.

OÜ Ilu ja Tervis, Kryolan brändi esindaja Eestis korraldas sel aastal esmakordselt grimeerijatele ja meigikunstnikele suunatud konkursi nimega “Jakobi Mask”. Foto: Tiina Kõrtsini

Kryolani meigikunstnik, Londonis resideeruv Tara Moghaddam viis ilulõunal külalistele läbi koolituse uutele eriefektidele.

OÜ Ilu ja Tervis, Kryolan brändi esindaja Eestis korraldas sel aastal esmakordselt grimeerijatele ja meigikunstnikele suunatud konkursi nimega “Jakobi Mask”. Foto: Tiina Kõrtsini

Lisaks oli kõigil võimalus kohapeal tutvuda uute Kryolan toodetega, mis lähevad tootmisesse 2017. aasta lõpul ja 2018. aasta alguses. 

Vaata galeriist, mis ilulõunal toimus ning lase end inspireerida meigikunstnikul Liina Pihelil, kes räägib lähemalt, kuidas valmis tema võidutöö ning mida põnevat saab meikimisel veel kasutada. Lisaks avab ta sügistalviseid trendisuundi.