Kama MarketFoto: Kama Market
Inimesed
6. detsember 2017, 13:23

Tuntud moegurmaanid panevad oma väärt kraami müüki Kama Marketil (1)

Juba sel laupäeval 9. detsembril 2017 kell 12.00 toimub järjekordne “KAMA Market Jõulu-Eri”, kus saavad kokku kõige peenemad ja tuusamad Tallinna fashionistad ning noored kuumad Eesti disainerid.  

Kopli Restorani (Kopli 25, Tallinn) ruumides toimub “KAMA Market” juba seitsmendat korda. Moegrumaanideni jõuavad uued ja vähekasutatud vintaaž-, moe- ja brändikaubad. Lahedaid ja stiilseid leide jätkub nii naistele, kui meestele.

Oma kama paneb välja särav Baltika peadisainer Aivar Antonio Lätt, tuntud moeblogija ja ajakirjanik Meisi Volt ning laulja Anneliis Kits. 

Kama Market Foto: Robin Roots

Loomulikult on esindatud ka teised linna parimad fashionistad, kes tuulutavad oma kappe ja on valmis oma kallitest aaretest loobuma. Seda teeb ka Eesti modell Sonja Tomson, kes jäi Briti Vogue’ile silma, kui Helsingi moenädala stiilseim riietuja!

Samuti on kohal noored ja andekad disainerid Marta Moorats, Eva-Maria Mirzojeva, Kreete Pillenberg ning Katrin Aasmaa. 

Kama Market Foto: Kama Market

KAMA Marketi üks eestvedajatest Veronika Vallimäe ütleb, et KAMA Market on vinge vintaažipidu, kus saavad kokku moemaanid, kes annavad head stiilinõu, oskavad soovitada ja sobitada komplekte ning arvestavad iga inimese erilisust ja omapära.

Kama Market Foto: Kama Market

Kohal on esmaabi juuksur, kes vajadusel lõikab tuka ette või teeb vallatud lokid. 

Ürituse meelelahutusliku poole eest hoolitseb DJ Maarin Mürk. 

Kopli Restoran pakub hõrgutavaid toite jõulumenüüst ja jooke!

Lisainfo Facebookis.