Suhted

Facebook paneb kasutuskeelu naistele, kes kutsuvad mehi „saastaks“ (16)

LISA KOMMENTAAR

Tore6. detsember 2017, 09:37
....sest, nüüd peaksid olema keelatud ka blondiini anektoodid, sest need alavääristavad heledapäisi naisi. Oli juba ammu aeg see ahistamine lõpetada, kui nahavärvi pärast i tohi, siis ei tohi ka juukst värvi pärast. Samuti ei tohiks siis mehed kasutada naiste kohta selliseid halvustavaid nimei nagu: l...s, lehm, tsik, beib, vaal, hoor,kanaaju jne. Ärme olgem silmakirjalikud.
Huvitav5. detsember 2017, 20:19
Kuidas on aga meestega,kes peavad naisis saastadeks? Eriti neid,kes kasvatavad üksi lapsi. Selliseid on palju rohkem
Aga ei ole ju rassistlik.5. detsember 2017, 19:53
Ilusti ju on ära üteldud, et kõik sood ja rassid on sesosas võrdselt kaitset vajavad. Igati OK, et sai bänni ju. Kelleks see end pidas, et sellise arvamusega välja tuli? Sisuliselt solvas ta sellega kõiki mehi ja mina näiteks uurijana võtaks asja suht leebelt kui selline olevus ühelhetkel kuskil kangiall maha on löödud. Ta ju oma väljaütlemisega on provokatiivne ja provotseeritud asjaolul on ka kuritegude karistused leebemad.
Ka on küsitav - mis annab õiguse kuskil anonüümses grupis inimesi laimata? Need laimajad peaks soolaputkasse pistma järele mõtlema paariks aastaks.
jorr5. detsember 2017, 21:03
Aga "kõik mehed on ilusad" tohib öelda, kuigi see on häbematu valetamine?
Ja kas vastupidist tohib?6. detsember 2017, 00:41
Ka see on häbematu valetamine - pole ka kõik naised kaugeltki ilusad. Lihtsalt mõttetusi pritsida pole ka mõtet.
5. detsember 2017, 18:48
õige kah,need femakad ja tussukeeled tulebki paika panna,muidu mõtlevad,et neile on kõik lubatud.
.5. detsember 2017, 17:33
aga naistel on ju õigus, kui mehed miilustavad ja lubavad poolilma ja terve öö õndsust, kuid tegelikult piiksuvad ja ähivad vaid minuti siis nats pritsivad ja on hommikuni oimetud. Miks siis mitte neid õiglase nimega mitte nimetada ???
naised samasugused5. detsember 2017, 18:01
lasevad kortsus vanakestel endid täis puristada ja siis tulevad meestesuunal moraali lugema?
nee.ger5. detsember 2017, 16:35
aga mos,lem terr.or istiks
Pangem5. detsember 2017, 14:50
Valged mehed punasesse raamatusse!
tsensuur5. detsember 2017, 14:35
omas täiuslikkuses. ehtne nõuka värk.
9mm5. detsember 2017, 15:46
Ei, feminatsid said omaenda vitsaga.
Paras!
Tegelikult õige.5. detsember 2017, 14:29
Mind üllatab see paganama wirginia wolf sind ei karda naistekommuun kus laimatakse inimesi kes ei ole sealse kogukonna liikmed. Samas ka rikub Facebook ise seadust. Tegin omale 2 varikasutajat, ühelt kasutajalt postitasin häbiposti teise varikasutaja profiili ja kirjutasin, et ta on võlglane. samalajal ei saanud sellele teisele, häbiposti löödud kasutaja kontole ainsat teadet, et niisugune kaebus on esitatud. Seega puudub neil juhtudel võimalus vastuargumentide esitamiseks, Ka ei tuölnud see välja FB nimeotsinguga, otsingus ei olnud vastet sellele häbipostile. Seega saab Facebookis avalikult ükskõik mis laimu levitada ja põhimõtteliselt saab see toimuda inimese seljataga, ilma, et inimene seda teaks. Niisugune asi saab toimuda kasvõi näiteks kibestunud inimeste poolt või muidu pahatahtlike ja ebameeldivate inimeste poolt. Minul on ettevalmistusel hagi esitamine Fb vastu.
tolade põlvkond5. detsember 2017, 16:46
normaalne inimene seda jura ei kasuta
Jah.5. detsember 2017, 18:01
Ei kasuta kuid mida sina arvad sellest, kui ühel heal päeval keegi - töökaaslane, elukaaslane vms tuleb ütleb, et näe, oled kellelegi võlgu, et näe, FBs keegi kirjutas?
Mida sa arvaks sellest? Ajab ju hinge essumoodi täis kui see on vale.
muumimamma 5. detsember 2017, 14:21
facebook ongi saast,iga väikese jama pärast saad bänni !