Suhted

Kuidas tunda tutvumissaitidel ja -äppides ära valevorste, kelle romantilise mesijutu taga peitub vaid soov vestluspartnerilt raha välja petta?

Kohtinguportaalide petturite lemmiklubadus: „Kohtume õige varsti!“ (55)

LISA KOMMENTAAR

võiks21. detsember 2017, 13:16
end asjaga kurssi viia enne kui raha saata usa erusõjaväelased saavad megapensioni ja sinu raha neil vaja ei ole aga loll saab kirikus ka peksa
Mees 4721. detsember 2017, 12:40
Kui ma olen välimuselt ja vormilt nagu 25 aastane siis ju ei saa võtta omale mingit 40 aastast vanamutti pruudiks,sorri.Ja Tai naised on paremad, ilusamad kui Euroopa mõrrad.Kes normaalset naist tahab see reisib Taimaale või Kambodžasse.
mees3. detsember 2017, 09:30
Olin Soomes tööl ja toanaaber kiitis , et tal kena pruut venemaal . Siis kui kui virtuaalne pruut raha küsis , ütlesin kutile millega tegu.
tavaline mees3. detsember 2017, 04:21
See Raoldi nädala neiu oli ikka kyll , piinlik vaadata lausa. Aga ega keegi portaale tösiselt vöta, 90% naisi käib korra mehe kulul söömas lihtsalt ja klatisb söbrannadele, kui lollid mehed.. Kui pole suhtesöltlane, siis on yksi ikka päris hea meesterahval, raha jääb yle ja ei oota kodus halbu yllatusi. Ja las mehed käivad Tais, ise ei poolda, aga armastus on kord juba siis, kui numbrid klapivad ja ju saab seal Tais rahale vastu ka midagi. Naised ka vöimalusel kohe noore mehe kaisus, lausa vöistlus neil vist. Ainult et nemad kangelased siis, mehed perverdid ja häbenegu silmad peast..Peace!
Kiku2. detsember 2017, 23:14
Kogesin omal nahal veidrat tutvumisüritust; nimelt läbi FB saadeti mulle sõnum, millele ma huvi pärast vastasin; olgu öeldud ,et tegmist võhivõõraga kuid kuulsa nimega. Olin algusest alates tohutult skeptiline ja ettevaatlik , ei avaldanud mingit infot enda kohta või siis hästi pinnapealselt.Ta soovis mitu korda , et saadaksin oma pildi kuid enda oma ta muidugi "turvalisuse" kaalutlustel saata ei saanud. Suhtlesime ligi kuu aega, iga päev ja ma saan täiesti aru miks naised sellisesse lõksu langevad. ..milline naine ei tahaks kuulda ,et ta on maalilma ilusam ja seksikam, ja tervameelsem jne. Ma lihtsalt tahtsin lõpuks näha milleni see viib, raha ta minult ei küsinud sest selle nimega inimene peaks olema ropprikas...aga ma viitsinud riskida ja lõpetasime viisakalt suhtluse.
to kiku3. detsember 2017, 12:33
norm naisel enesekindlus paigas. ei vaja suvakate "meelitusi" . a sa kiku äkki saad suureks ?
Kiku4. detsember 2017, 07:38
Naised armastavad kōrvadega ja mehed silmadega, vana tōde. Suureks saamine ei puutu asjasse ja kui arvad, et enesekindel naine ei vaja ilusaid sōnu siis eksid.
Tōdesin kui lihtne on kainet mōistust kaotada...
naine 472. detsember 2017, 13:15
Olen keskealine naine,kes ei kujuta ette,et peaksin võõrale mehele raha saatma.Selline asi oleks kohe kahtlane,milleks mulle selline mees üldse,tekib kohe küsimus minu jaoks.Peab ikka naine ise peast soe olema. Ei mõista selliseid naisi .Tunnen kaasa sellistele naistele aga midagi parata ei ole, kui rumalatelt nii lihtsalt midagi välja petetakse.
N 512. detsember 2017, 20:29
no jah. mina näiteks ei liigutaks lillegi . kui näha - et mees ihne . . . aga et ise peale maksta ?! peab ikka na turakas olema siis ! :=D
Juhani2. detsember 2017, 21:31
Rumaluse eelarvamus ei ole põhjendatud, lähevad ka targad, küll natukene rohkem peab nägema vaeva. Näiteks ma olen lugenud, et ülikooli prof. saadi narkomuulaks. Mulje järgi on eriti petetavad inimesed, kes on veendunud, et neid ei õnnestu petta. Minu tööst väga suur osa on kaitsta pahatahtlike inimeste eest, olla paranoiline, kuid ma olen veendunud, et mind on võimalik petta ja sugugi mitte keeruliselt, seda on ka juhtunud.
Olen veendunud, et kõik kasside päästjad on minust oluliselt lihtsamalt petetavad. See ei tähenda, et nad on rumalad.
Te ei ole kohtunud väga targa inimesega, kes suudab luua enda alternatiivse reaalsuse. Mina olen, ta tegi seda mitte ainult minule. Teise mehe kohta on öeldud, et ta on geenius (ja töötab turvalisuse alal).
Siinkohal on võimalus öelda: ah, ju see prof oli siis rumal; mina ei ole. Selline arvamus meenutaks kognitiivset dissonantsi ja seega on esimene eeldus petta saamiseks tegelikult olemas: kognitiivne dissonants ehk endale valetamine.
mees 46 21. detsember 2017, 13:18
mina võtan ööse kell 3 ka raha vastu
Konn2. detsember 2017, 12:58
Õiget inimest ei pea otsima, ta tuleb ise su juurde. Tavaliselt mitte rikka kosilasena, vaid konnana, keda on vaja ainult korra suudelda.
Ära ainult maha maga, kui ta sinu juurest läbi tuleb.. Kui hiljaks jääd, kaotasid oma konna, kes tegelikult oligi sinu prints. Parimad kaaslased kogu eluks ei ole mitte rikkad ja ilusad, vaid heasüdamlikud, truud ja sinusse armunud - nad oskavad sind hoida.
2. detsember 2017, 20:09
kus see konn siis on?pole teist ju?
Tölpa2. detsember 2017, 21:22
Muidugi, kui konna suudlesid, siis konna enam pole, nüüd on prints.
prints21. detsember 2017, 13:20
lumumbast pruuni värvi
Normaalne 2. detsember 2017, 11:41
Haritud , hoolitsetud , tark ja edukas naine leiab ise omale elukaaslase . Aga siin on probleem, et võid jäädagi sponsoreerima mõnda meest. Uksinda elades pole häda mitte midagi. Eladki nii nagu tahad. Reisid iga 3 kuu tagant ja tegeled asjadega mis meeldivad. Siia alla jalle ei kuulu naised, kes elavad mehe majad ja rahakoti peal.
Õps2. detsember 2017, 12:20
Haritud, tark, edukas naine meie ajal reeglina on ilma meheta, sest ei ole võrdseid kuskil võtta, need vährsed on juba varakult ära jagatud
Kes2. detsember 2017, 12:45
on võrdsed? Mina olen muuseas ka hariduselt õps, meessoost küll ja abielus (vahepeal elasin teise naise juures, aga nüüd olen ilusasti põliselukaaslase juures, 1986-st juba koos, tagasi); noh, koolis töötades panin tähele, et naisõpetajad pidasid oma meeskolleege suht alaväärseteks tegelasteks, kui nood just direktorid ei olnud. See glamuuriihalus ja ajupesu vist ikka mõjus - ja miks ei peakski, Sest "Haritud, tark, edukas naine" on tegelikult lähemal tutvumisel täpselt samasugune lihtne naine, seal sisimas... Lisaks kõigele teeb püsiv sotsiaalne surve ta mingi 50% õnnetumaks, kui vähemharitud suguõed. Murdke see nõiaring kuidagi! Aga ainult ise saab seda enda jaoks teha...
Jalle see supper hariduse teema äki asi ongi selles et haritud naine on hoopis kitsas silmaringis peale seda mis koolis lobiseti ei tea peakene midagi ja nad ise on igavad oma bakalauruse paberiga2. detsember 2017, 13:02
olen suhelnud3. detsember 2017, 12:03
mitme õpetajaga, no oma lastele küll niisuguseid õpetajaid ei tahaks, vananenud vaadetega, elust mitte aru saavad jne. Lisaks, inimene on oma elukutse ohver, õpetaja kipub ka kodus õpetama, ülemus kodus kamandama jne. See hoopis põhjuseks, miks keegi ei taha.
Üksinda elades2. detsember 2017, 12:48
on häda suur ja normaalne mõistus kiire kaduma, mna ei peaks küll kuud aegagi vastu! Mingi 23. eluaastast alates ei ole ma küll suutnud kaht nädalat ilma elukaaslaseta, kui välja arvata väljamaal töötamise tretid, aga seda võib võtta millegi sõjaväeteenistuse-taolisena, et elad üle ja seda toredam on kuu-paari järel koju tulla.
seda 3. detsember 2017, 04:06
kutsutakse suhtesöltuvuseks
vastupidi2. detsember 2017, 13:09
Eksid sügavalt. Muinasjututegelastest naised, kes endale kõik need omadused külge mõtlevad, jäävad üksi või visklevad ühest suhtest teise- sest arukad ja edukad mehed end upsakate tühisustega ei seo, taevasse kergitatud nõudmised ei luba aga taseme poolest sobivate meestega semmida. Ongi lõhkine küna. Vanemate juures elades võidakse ju reisida iga 3 kuu tagant, aga reaalset elu ega inimsuhteid see ei asenda.
Üksik penskarist mees2. detsember 2017, 11:16
Jah, mulle kirjutavad ka kogu aeg noored naised küll Ghanast, küll Venemaalt. Otsivad tõsist suhet, tahavad perekonda ja lapsi, sest siis saab lõpuks kirjutada, et nüüd võiks kohtuda, saada raha lennukipileti ostmiseks jne. Üritan neid näha kaamerast, mõningaid olengi näinud, olidki noored naised. Kes näidata ei taha, need võivad ka mehed olla, kes mängivad naist. Eks ma suhtlen nendega, kuni tüdinen, sest eesti naised suhelda ei taha.
eesti2. detsember 2017, 11:41
naised ei taha, nemad suhtlevad välismaa erusõjaväelastega.
Millises2. detsember 2017, 12:17
eas naisi pead silmas?
to 11. 162. detsember 2017, 12:07
Need lõunamaa naised suhtlevad ainult suure raha saamise lootuses.
Muide lõunamaa mehed samasugused, ainult raha pärast suhtlevad valgega.
2. detsember 2017, 12:22
Sul on küll tohutu kogemuste pagas nende lõunamaa naistega, ma vaatan
CCC2. detsember 2017, 12:16
Eesti naised tahaks küll suhelda, kui oleksid samasugused penskarid nagu sina. Kahjuks on mehed lollid ja otsivad 40 aastat nooremat. Sellist ei taha ükski reaalne naine tõesti.
No2. detsember 2017, 13:04
ära nüüd üldista! Mina olen 56 ja juba kunagi poolkogemata juhtunud lugu, sattusin pidutsemise järel 15 aastat noorema naiterahva voodisse, tundus mõi9stusevastaselt patoloogiline :(
Eestis on asi hullem!2. detsember 2017, 10:58
Oli ju just siin telekas saade kuidas meil inimesed otsivad mehi, aga kedagi pole võtta kohapealt! Üks kaunis haritud rikas daam kurtis, et mõni tuleb kohale, siis läheb kööki juua võtma ja hiilib siis minema tasku kullast lusikaid j asju täis!
see daam2. detsember 2017, 11:09
oli ju natuke metsa poole, mis imestada, kui mehed põgenevad :)?
Natuke?2. detsember 2017, 11:33
Ikka täitsa oli, rohkem pole enam kuhugi liikuda, järgmine aste on juba hooldekodu.
ei ole nii!2. detsember 2017, 12:03
Ilus, rikas, võmas maja ja magistrikraad!!! Kuidas ta siis metsapole, ise olete metsapoole netikommarid!
No kuule!2. detsember 2017, 12:19
Mul ka ülikoolikraad ja mäletan oma kursakaaslasi päris hästi. Ikka peris hea hulk "metsa poole" inimesi suudavad häid akadeemilisi tulemeid saada. Kuna saan aru, et see kom oli sul vist nali, siis ärme poleemikat alusta.
lia2. detsember 2017, 13:29
Juu nad siis nii metsa poole kah pole. Karta on, et hoopis vähese suhtlemisoskuse viga. Aga nutikas inimene ei narri selliseid, vaid koolitab nad nendega suheldes.
Olen tähele pannud, et end tarkadeks ja teisi metdapoolseteks pidavad on sageli väga õelad ja teiste vigade suhtes mitteandestaval positsioonil. Kusjuures tuletatakse meelde seda, mis ca 30-50 a. tagasi oletatavalt juhtunud.
Selline õelus on tegelikult ka suure intelligentsipuudulikkuse näitajaks.
Isiklikult ei saa aru, mis imet sealt portaalidest oodata. Kui on normaalne majanduslik olukord ja end ülal suudetakse pidada, siis on parem kultuuraliste asjade ja reisimisega tegelda. Las mehi otsivad modellidest iludused. Mis ei tähenda, et mehi põlata tuleks. Lihtsalt olen ise eluaeg koleda välimusega olnud ja seetõttu realistlikum.
Jah vaat!2. detsember 2017, 13:46
Kui mu abikaasa veel hooldekodus töötas, oli seal hoolealuste hulgas ka mitu akadeemilise haridusega inimest, kes igapäevaeluga kuidagi hakkama ei saanud. Vaat see Roaldisaate (mida ma muidu ei vaata, aga TV oli lahti ja sihuke rumal jutt jäi lihtsalt kõrva, isegi kui ei tahtnud) tüdruk oli ikka täitsa "omas mullis", rohkem ei ole võimalik! EI mingit õelust, kahju tast, aga kuna ta ise mingit realismitunnetust ei ilmutanud, siis ei saa ka aidata.
lia2. detsember 2017, 14:14
Võimalik, et see on nii. Olen aga kokku puutunud ka sellistega, kes on realistliku ellusuhtumisega nohkarid ja saavad hakkama.
Kusjuures nad on nagu pinnuks silmis nendele, kes vastupidist on eeldanud. Ja siis on nagu pisike nõiajaht tekitatud.
Nõrgad jäävad sellele alla, tugevad irvitavad selle üle. Naisnohkarite suhtes on argument, et ega sellist keegi mees ei taha ja kui mees on leitud, siis käib vingumine, et kuidas sellisel mees.
Mingi hetk oma päevast on omas mullis olek kasulik, lugedes või millegi muu vaimsema asjaga tegeldes saab vaim puhata. Saab tegutsemiseks jõudu. Õnnega koos on sellised nohkarid, kel päritud teatav mõnus summa, siis ei pea endale kaaslase leidmise pärast küll muretsema. Teised jäägu ikka realistlikumaks neis ootustes.
Öeldi ju2. detsember 2017, 15:49
et huumorisoonega. Ma lõpuks ei saanudki aru, kas tegi nalja või ikkagi veits imelik.
Oi ei,2. detsember 2017, 16:26
ega ma siis kooli/ülikoolinohikutest (kes need üldse on? Vaikne intelligent ei ole ometi mingi naljakas asi!), nemad on keskeltläbi sümpaatsed ja muutuvad suuremalt jaolt täiskasvanuiks saades.
onubella2. detsember 2017, 11:22
Aru ei saa2. detsember 2017, 10:31
No kes saadaks netituttavale raha? Päris uhuu peab ikka olema.
(Või raha ülearu ja tahaks "heategevuseks" annetada.)
Valged käpad2. detsember 2017, 10:14
Sofi Oksanen siin hiljuti kaebas suure häälega, kuidas Läänes vaadatakse noori Ida-Eurooplannasid kui potensiaalseid "odavaid naisi". Juba siis tekkis mul kahtlus, kas Oksanen ei tee sääsest elevanti, märkamata, et tegelik probleem on teise koha peal. Need on naised, kes langevad lõunamaalastest petiste ohvriks, naiivselt uskudes, et on leidnud tõelise armastuse. Keskealisetelt naistelt võetakse nende raha, noored naised abielluvad, sünnitavad petistele lapsi ja siis pärast on hädas, kuidas abielu lahutada ja Euroopasse tagasi pääseda. Ja see ei ole ainult Ida-Euroopa probleem, neid juhtumeid on ka Läänes küllaga...
See siin2. detsember 2017, 11:36
http://www.imdb.com/title/tt1403214/?ref_=nv_sr_2
on üks ütlemata mõjus film sihukestest probleemidest.
No aga2. detsember 2017, 11:40
"Läänes vaadatakse noori Ida-Eurooplannasid kui potensiaalseid "odavaid naisi""
...kuidas peab siis vaatama naisi, kes sisuliselt enampakkumise peale elukaaslast otsivad? Elanuna Norras võin kinnitada, et nii seal kui ka nt Rootsis on mees naisele ennekõike elukaaslane sõna otseses mõttes, mitte sponsor... Muidugi vaatavad sealsed inimesed meie omi kui "odavat kaupa".
yll2. detsember 2017, 12:11
meie prostituutide põhiline klentuur on " maailma eeskujulikumad " põhjala mehed? miski on pildil valesti!
Need mehed2. detsember 2017, 12:24
ei ole maailma eeskujulikemad, nende oma naised ei võimalda neile lihtsalt patriarhimängimist. Teine ring tuleb neil enamasti Taist vms kohtadest, ka Ida-Euroopast järjest rohkem. Naised on seal lihtsalt suht sõltumatud ja kuidagi nagu immuunsemad selle koleda glamuuri suhtes, kui nende siinsed suguõed; piisab tänavariietuse vaatamisest, et seda mõista.
Irf2. detsember 2017, 12:58
Just nimelt. Skandinaavia naised on peast feministid ja näost soomlased.
Ei ole2. detsember 2017, 13:06
nende nägudel viga miskit! Maitseasi muidugi... Minu jaoks ei ole, ütleme siis nii!
yll2. detsember 2017, 09:47
ükski täiearuline ei saada neile raha.lolli inimest ei saa iseenda eest kaitsta ning riik ei peaks sinna
sekkuma.
peab küll,3. detsember 2017, 12:10
sest kui raha läheb riigist välja, on see riigile kahjulik, lisaks tuleb pärast seda inimest ravida, toetada jne.
Ja kes selles süüdi on?2. detsember 2017, 09:45
"Maailmas on üksikute inimeste hulk kasvanud üle 50% kogu elanikkonnast. Inimene on aga sotsiaalne olevus. Enamikule meist on üksindus raskesti talutav."
Klantsmeedia, kes ajab ennekõike naistele kärbseid pähe, just selles osas, et elukaaslane peab olema kui mitte rikas, siis vähemasti nn alfa... No ja kes kõndivat rahakotti ei leia, lähebki Aafrika-õnge vms. Minu põlvkonnal on veel vedanud (olen 56-aastane mees), oleme (jah, ka enamus naistest) selle jura vastu immuunsed, aga veidi noorematel on paras hullumaja lahti küll, elasin pärast invaliidistumist, enne kui ise uuesti liigutada jõudsin,mõnd aega nooret sugulaste juures ja nägin. Nagu teine planeet!
inimkonnale2. detsember 2017, 00:51
19 Ära ärritu kurjade pärast,
ära kadesta õelaid,
20 sest kurjal ei ole tulevikku,
õelate lamp kustub!
21 Mu poeg, karda Issandat ja kuningat,
ära seltsi mässajatega, nendega, kes mõtlevad teisiti!
Aita ligemest!2. detsember 2017, 10:53
Armasta meie vendi kristuses nagu iseennast, aita neid, kes peavad afrikas nälgima!
yll2. detsember 2017, 11:40
ja et neid saagu palju ja veel rohkem et saaksid veelgi parem inimene olla ja neid miljardimasse aidata,aidata,aidata.aafrika on nagu 10pealine lohe---ühe kurgu topid täis ja 10 tühja sünnib asemele.