Foto: Daisy Lappard
Inimesed
29. november 2017, 07:25

Nõid Alisa: haiged saadan perearsti või psühhiaatri juurde, kuhu vaja!

Äsja Eesti parimaks selgeltnägijaks valitud Alisa Verestsagina on otsese ütlemisega ja rõhutab, et talle meeldib ausus – selja taga susimist ega tagarääkimist ta ei salli. «Soovitan mitte unustada, et tegelen musta maagiaga ega ole üldse leebe nendega, kes hakkavad viisakusest teesklema.»

 Kuigi Alisat (27) ümbritsesid tuleproovi võtteperioodi ajal mitmed katsumused, millest rängim oli suitsiidikatse, on noor naine praegu võidukalt meelestatud. Muljet avaldavalt 89% saate telepublikust valis ta «Eesti selgeltnägijate tuleproovi» kristallkäe ja 5000 euro võitjaks.

"Usun teadust, räägib Alisa. "Püüdsin eelmine aasta pääseda meditsiinikooli. Õeks oleks saanud, mina aga tahtsin farmatseudiks. Selleks ei jätkunud kahjuks punkte. Proovin uuesti. Teadus mulle meeldib. Ma ei arva, et farmatseudid ja arstid on sekt, kes inimestelt raha välja pumpab, nagu vandenõuteoreetikud ja usklikud räägivad. Kui oled nii tark, ära tarbi üldse midagi. Vaatame, kuidas sul on lood hammastega kümne aasta pärast. Mediteeri ja paranda nii oma pimesoolt. Aga palun!

Armastan meditsiini, anatoomiat, psühhiaatriat. Need on tõsiseltvõetavad. Ma ju saan aru, et mingit rasket haigust ei saa mõttega välja ravida. Ainult siis, kui inimene vajab platseebot, võib see aidata, mõne kerge kõrvalekalde puhul. Siis saadan ta mõne lihtsama nõia juurde, ei hakka talle valetama. Teised haiged saadan perearsti või psühhiaatri juurde, kuhu vaja. Seda, et võtaks kristalli või kivikese kätte ja raviks, ma ei tee. Kivike ei ravi su kusepõit. See on fakt."

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse