Foto: Pixabay
Mitmesugust
11. veebruar 2018, 19:54

5 äppi, mis võiks igal endast hoolival naisel olemas olla!

Nutitelefon on paljude naiste lahutamatu kaaslane. See on uks maailma ning mitmes olukorras asendamatu abimees. Kindlasti on sul olemas kõik sotsiaalmeedia äpid – Instagram, Facebook, Messenger jne, kuid tegelikult suudab sinu ustav sõber palju rohkemat, kui vaid tahta oskad.

Stiil.ee kogus kokku äpid, mis võiksid olla iga eneseteadliku ja tervisliku naise telefonis olemas, aitamaks enda kehal silma peal hoida ning selle eest teadlikumalt hoolitseda.

1. Yummly

Erinevatest järele proovitud toitumise ja retseptiäppidest oli Yummly meie arvates kõige kasutajasõbralikum. Äppi avades hakkavad muidugi isegi alles söönul juba uued neelud käima – need toidupildid…Rakendus õpib sind tundma retseptide järgi, mis sulle meeldivad, ning seejärel hakkab aina õigemaid retsepte soovitama. Sätete alt saad sisestada allergiad ning eelistused, näiteks kui sa ei söö kalatooteid või üleüldse liha. Seejärel aga hakkad kerima ning valima, missuguseid retsepte sa enda riiulisse tahad. Igale toidule peale vajutades näed kohe, mitu koostisosa sul vaja on, kui palju kaloreid on ühes portsjonis ning kui kaua selle valmistamine aega võtab. Sealt saad juba koostisosad enda ostunimekirja lisada ja uurida, mis roa toiteväärtus on. Erinevaid märksõnu kasutades saad ka otsida spetsiifiliselt toite, näiteks enne ja pärast trenni söömiseks või mingi kindla eelistuse järgi.

Teistest äppidest loe Stiil.ee veebist SIIT!

Foto: Pixabay