Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
24. november 2017, 10:41

3 SOOVITUST: kuidas saada hakkama, kui avastad, et mees on sind petnud (6)

Tabasid mehe end petmast. Olgu afäär emotsionaalne või füüsiline - see teeb alati haiget ja suhtele kahju. Tunned, et kõik on lagunemas, aga ometigi armastad ju teda ikka... Mida teha?

Sa võid tunda end lootusetuna ega tea, mida teha edasi, kirjutab Your Tango. Võta enesele aega, et selgusele jõuda. Kui emotsioonid on lahtunud ja pea selgem, siis on aeg mehega kokku saada ja proovida suhet päästa. Esiti näib see ehk võimatuna, kuid tõeliselt soovides ja panustades - kõik on võimalik!

Truudusetus pole kunagi kerge asi, millega hakkama saada. Kuid ühiselt on see teil siiski võimalik.

3 sammu, mis aitavad sul olukorraga hakkama saada:

1. Räägi inimesega, keda tõesti usaldad - kõigest ühega!

Kui tunned end reedetu ja haavatuna, siis on sul vaja kellegagi rääkida, et valust vabaneda. Kui tahad, et su suhe kestma jääks, siis ei tohiks sa minna ja kõigile oma murest rääkida. Sa peaksid valima ühe inimese, keda usaldad, kes saaks sind sel ajal toetada.

Miks ei ole hea, et räägid tervele perele ja sõpradele? On raske taastada suhet ja usaldust, kui kõik su meest vihkavad ja sulle kaasa tunnevad.

2. Räägi terapeudiga

Kui tõesti tahad oma suhet päästa ja valust paraneda, siis vajate paarina head teraapiat. Te peate leidma põhjuse, mis teie suhtes valesti läks. Miks te ei saanud asju selgeks rääkida? Te peate taastama usalduse. 

3. Prioriteediks olgu usalduse taastamine

Kõige olulisem on sinu ja su mehe vahel usalduse taastamine. Seda selleks, et rahus ja süüdistusteta edasi minna. Et ta enam ei petaks. Ka selel punktiga saab terapeut teid aidata, kuid see nõuab eelkõige siiski suurt tööd ja panustamist teilt kahelt.