Metalliku austajale ideaalne valik! Lendlev maksiseelik on tööl suurepärane kooslus rangema lühikese pintsakuga. Alla sobita valge või beež T-särk, mis tasakaalustab seeliku pidulikkust. Isabelle Blanche pikk seelik: 165 eurot (Margaret, https://margaret.fashion)Ean13 t-särk: 119 eurot (Margaret, https://margaret.fashion)Ean13 rombidega jakk: 549 eurot (Margaret, https://margaret.fashion)Foto: Meisi Volt
Ilu ja mood
19. november 2017, 14:15

MUGAV JA SILMAPAISTEV: mänguline kontorimood vastandub hallile sügisele (5)

Ärkad hommikul vara, et minna kontorisse tööle? Magasid sisse ja ei jõua nuputada, mida selga panna? Oled tüdinud oma hallist kostüümist, millega oled juba nädalaid tööl käinud? Sügis on tõesti hea aeg, et värskendada oma garderoobi ning tuua riietusse uut hingamist. Õhtuleht aitab hädast välja ja julgustab kontoririietusega eksperimenteerima!

Tööl käimine pole küll sama, mis moenädalal uudistamine või sõbrannadega kokteilitamine, aga loominguline saab olla ka kontoris asju ajades. Miks mitte vahetada oma mustad viigipüksid helkiva maksiseeliku või ruuduliste viigipükste vastu? Kui õues sajab vihma või lörtsi, ei tähenda see, et tööl peab sama süngelt riides olema. Küllalt leidub inspireerivaid värve, mustreid ning huvitavaid lõikeid, mis  unise hommiku erksamaks muudavad ja mida tööl terve päeva nautida ssad. Kui on tunne, et ei, mina neid tänapäeva moetrende välja ei kanna, siis tasub katsetada sammhaaval, see lisab päeva juurde ka killukese enesekindlust ja mängulisust.

Ei saa unustada, et väga paljud eestlannad eelsitavad kanda musta! Kui see on su lemmikvärv, siis on soovitatav mängida just huvitavate kangaste ning kiiksuga lõigete peale. Pitsist seelikuosaga dressipluus mõjub ootamatult, on naiselik ja parajalt mänguline. Mustad kitsad püksid sobivad sinna kui valatult, aga miks mitte katsetada ka punast või rohelist värvi teksat. Isabelle Blanche pusa: 159 eurot (Margaret, https://margaret.fashion) Samurai püksid: 175 eurot (Margaret, https://margaret.fashion) Foto: Meisi Volt

Mida tasub kontoris riietudes jälgida?

* Kata end kinni! Kindlasti ei ole hea toon riietuda kontoris paljastavalt. Liiga avar dekoltee, lühike seelik või paljad õlad ei jäta töötajast väga tõsiseltvõetavat muljet ega ole ka eetiline. Igal minikleidil ja paljastaval pluusikesel on oma koht, kus neid kanda, aga need pole mõeldud tööl meeste pilkude püüdmiseks. Kui sulle meeldivad näiteks läbipaistvad rõivad, tõmba nende alla selga pisike topike. Õhtul sõbrannadega välja minnes on riietust kerge ümber stiliseerida ja vallatumaks muuta.

* Vali mugavad kangad! Tööl asju ajades peaksid riided kehale õhku ligi laskma ja mitte higistama panema. Väldi sünteetilisi kangaid – eelista puuvillast polüestrile. Kehvad on ka kergesti kortsuvad riided. Arvesta, et mida pehmem ja järeleandvam on rõivas, seda mugavam on kehal selle sees kaheksa tundi kestval tööpäeval olla.

* Vali tööl käimiseks riided, mis sobivad kokku teiste asjadega sinu garderoobis. Nii jääb hommikul ära pikk ajude ragistamine, sest lemmikseelikut passib kanda vaid ühe pluusiga, mis on parajasti pesus. Et lisada päevale mängulisust, sobita kokku samas toonis mustreid – näiteks ruutu ruuduga. Hangi endale ka üks mõnus kirju tuunika, mida saad tööl kanda tagasihoidliku püksipaariga, aga pärast, pidulikumal õhtusöögil sukkpükstega.