Foto: Kalev Lilleorg
Mitmesugust
15. november 2017, 15:11

VAATA VIDEOT | Evelin Ilvese truust kaaslasest sai õnnelik isa

Värskes Naistelehes pajatab Evelin Ilves ootamatu loo sellest, kuidas ühel päeval tuli talle saatuslik kõne. "Opaaaa! On see alles pommuudis! Ja korraga ma ei tea, kas rõõmustada või kurvastada," meenutab ta kolumnis.

"Tere! Meie malamuudineiu on tiine ... Suure tõenäosusega saab sinu koerast varsti õnnelik isa," teatati Evelin Ilvesele teiselpool toru. Loe kogu lugu pikemalt edasi SIIT!

Mõni päev tagasi käis Evelin aga kutsikaid vaatamas. Kõik kuus poissi ja kaks tüdrukut on tublid ning südikad, söövad hästi ja müravad valjusti ning hakkavad tasapisi lokki minema.

Veenduge videost ise:

Evelini sõnul kaunis malamuut Viire on juba kaheksa-aastane ning tema pere ei pahandanudki titeuudise peale. Tegid hoopis nalja, et kes nad nüüd siis on?

"Kui kaks meie arvates maailma ägedaimat tõugu kokku panna, peaks ju kõige-kõigem välja tulema? Vahet pole, on need uued ilmakodanikud «stabymuudid» või «malahounid», jõuludeks peavad nad oma uutesse kodudesse kolima," kirjutab ta. "Kõik need kaheksa õnneliku peret kutsume aga järgmisel suvel Hiiumaale, sinna samasse õnnistatud paika, kust kutsad alguse said."