Foto: Pixabay
Mitmesugust
14. november 2017, 14:37

HUULEHOROSKOOP: millise värviga peaks sinu tähemärk pilke püüdma sel sügisel?

Sügises on midagi, mis paneb meid muutuse järgi janulema, eriti oma välimuse juures! Astroloog Amelia Quint valis välja ideaalsed huulepulgatoonid uueks hooajaks, mis vastavad just sinu tähemärgile, sest olgem ausad, põhjuseid uue huulepulga soetamiseks ei saa kunagi liiga palju ju olla!

Stiil.ee valis igale tähtkujule välja kolm tooni kolmes väga erinevas hinnaklassis: odav, keskmine ja kallis.

Jäär

Kõigile teada, et Jäära õnnevärv on punane, kuid seda on juba nähtud ja tehtud! Esimese tähtkujuna on Jäära ülesanne trende alustada, mitte järgida. Üllata hoopis oranži, greibitooni või Ferrari-punasega. Jäär on tulemärk, mistõttu tulekski valida tuliseid toone!

Sõnn

Juba niisama sensuaalse ja võluva Sõnni huul vajab vähe rõhutamist. Vali naturaalseid roosakaid toone, mis rõhuvad Sõnnile kui maamärgile. Tuhmunud korall või soe beež on samuti head kandidaadid. Sõnni eesmärk? Huuled peavad välja nägema nagu need loomulikuna on, lihtsalt huulepulga abil veidi ilusamad!

Kaksik

Kaksiku topeltloomust on raske raamidesse panna, kuid võib öelda, et Kaksik armastab eklektikat: korjates inspiratsioonikilde igalt poolt, kust saab. Pilkupüüdvad neoonvärvid kõnetavad Kaksiku harakalikku laadi. Just kõige ebatavalisemates valikutes särab Kaksik enim – olgu selleks siis sädelev sinine või fuksiaroosa.

Teisi tähemärke ja sobivaid värve uudista edasi Stiil.ee veebist SIIT!

Foto: Pixabay