Foto: Kalev Lilleorg
Inimesed
13. november 2017, 14:28

GALERII | Aasta naine 2017 on Mari-Liis Lill (43)

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon tähistas laupäeval oma 25. sünnipäeva ning tunnustas tublisid naisi. Välja anti aasta naise, aastate naise ja aasta noore naisettevõtja tiitlid.

Aasta naine – Mari-Liis Lill

„See on suur au, suur tunnustus. Kui ma vaatan seda nimekirja, kes varem on tunnustuse saanud, siis nad on olnud tõesti omal alal väga silmapaistvad, alates olümpiavõitjatest tippkohtunike ja advokaatideni. See on tõesti suur au, ma olen väga tänulik!“ ütles näitleja ja lavastaja Mari-Liis Lill intervjuus Tallinna Televisioonile. Lille sõnul peaksid inimesed üksteist iga päev rohkem tunnustama.

Foto: Kalev Lilleorg

Aasta noor naisettevõtja – Kristel Kruustük

Kristel Kruustük on mobiilirakendusi testiva idufirma Testlio asutaja ja tegevjuht. Naine pärjati oktoobri alguses ka 2017. aasta Noore Ettevõtja tiitliga, mida toona andis Kruustükile pidulikult üle president Kersti Kaljulaid.

Seekord tunnustasid Kruustüki ettevõtlikud naised.

Foto: Kalev Lilleorg

Aastate naine – Reet Laja

Reet Laja on Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni esimene president. „Ma olen südamest liigutatud selle tunnustuse üle, tõepoolest, see oli mulle üllatus ja suur au,“ ütles Laja TTV-le. „Aastate naise tiitel on väga väärikas.“