Saksa kvaliteetbrändi LLOYD esinduspoe avamineFoto: Meisi Volt
Inimesed
10. november 2017, 14:28

GALERII | Saksa kvaliteetbrändi LLOYD esinduspoe avapeole kogunes moekas publik (1)

Viru Keskuse teisel korrusel avati novembri alguses Saksa kvaliteetbrändi LLOYD ametlik esinduspood Eestis. 7. novembril sai brändi Baltimaade suurima poe pidulikust avamisest osa ka Eesti moepublik. Avapeo ehteks oli moeetendus, mis tutvustas LLOYDi värskeid sügistalviseid jalatsitrende meestele ja naistele, kombineerituna Marc O’Polo stiilse tänavarõivaga.

Esinduspoes väljas olev LLOYDi naistekollektsioon on sellel hooajal saanud inspiratsiooni 80ndatest, ühendades endas kandmismugavuse, kvaliteedi ja stiilse väljanägemise. Kollektsiooni iseloomustavad reljeefsed ussimustrid ja klassikalisele mustale pakuvad sügisel kontrasti hall, pruun, roheline, sinine ning metalliktoonid.

LLOYDi meestekollektsioon on tugevalt inspireeritud vabaajastiilist, ühendades endas erinevad mustrid, reljeefsuse ning oskuslikult väljatoodud detailid. Meestekollektsiooni värvigamma on inspireeritud puidust ja maapinnast, lisaks kohtab seal erinevaid talvise halli ja sinise varjundeid. Samuti on LLOYDi esinduspoes väljas meestele mõeldud erikollektsioon X-motion, mis kombineerib futuristliku stiili spordijalanõu mugavusega.

Saksa kvaliteetbrändi LLOYD esinduspoe avamine Foto: Meisi Volt

Poest leiab lisaks jalatsitele ka nahast aksessuaare, vöösid ja rihmu, nahktagisid, käekotte, meeste sokke ja nahahooldusvahendeid. Samuti on seal väljas LLOYDi erikollektsioon 1888, mis on valminud täielikult käsitööna Saksamaal.

Saksa kvaliteetbrändi LLOYD esinduspoe avamine Foto: Meisi Volt

LLOYD asutati 1888. aastal Bremenis ning alates 1942. aastast paikneb ettevõtte peakorter Saksamaal, Sulingenis. LLOYDi tooteid müüakse enam kui 60 riigis rohkem kui 4000 müügikohas. 2016. aastal valmistas ettevõte igapäevaselt 7100 kingapaari.

Eestisse toob LLOYDi Läti maaletooja SIA "Euroskor Latvija". Euroskor Latvija on juhtiv jalanõude jaemüüja Lätis, omades enam kui 25 aastast kogemust. Ettevõttel on Lätis 18 Euroskor kauplust ning lisaks brändipoed Clarks, Tamaris, Ecco ja LLOYD.