Foto: VIDA PRESS
Suhted
10. november 2017, 14:20

AI! Internetti lekkisid pildid mehest, kelle peenis jäi hantliketta vahele kinni (7)

Septembris toimetati Saksamaal Wormsi linnas haiglasse spordimees, kes oli asetanud oma peenise 2,5-kilose hantli- või tõstekangi raskusketta avasse ning ei suutnud seda sealt kätte saada.

Ladbible märgib, et mehe õnnetuseks on anonüümseks jäänud allikas nüüd lekitanud internetti kinnikiilutud nuia fotod. Pildid pidid olema vaid ametlikuks kasutamiseks, aga nüüd on need mõistagi saanud naksakaks üle kogu maailma. Meest aidanud haigla on juba algatanud uurimise, selgitamaks välja, mismoodi fotod netti sattusid.

Enda õnneks siiani identifitseerimata patsient vajas päästeameti abi, kui arstid tema lillat ja paistes riista tõstmisketta seest kuidagi vabastada ei suutnud.

Foto: Internet / Ladbible

Päästjatel kulus kolm (!) tundi, et 2,5-kilone raskus erivarustuse abil mehe küljest (või ümbert) ära saada. Selleks kasutati relakat, vibrosaagi ja hüdraulilist päästetehnikat.

Operatsiooni ajaks tehti mehele tema õnneks narkoos. Ilmselgelt oleks tema närvidele halvasti mõjunud vaatepilt nii mehelikkuse lähedal tärisevast ketaslõikurist.

Kuidas riist ketta auku sattus, on siiani teadmata.

Tuletõrjebrigaadi kõneisik märkis: „Seda, kui õrnad mõned meie päästjad võivad olla, sai näha, kui meid haiglasse appi kutsuti.“

Foto: Feuerwehr Worms

Katkilõigatud ketta pilti demonstreerides kirjeldas päästeüksus juhtumit kui „uudishimust johtunud treenimisõnnetust“.