Suhted

EKSPERIMENT | KAS KIREPORTAALIS KÄIB VORSTIPIDU? Kuidas leiab semmimissaidilt kaaslase või kaaslanna? (8)

LISA KOMMENTAAR

ehh10. november 2017, 12:01
Milleks minna seksisaidile otsima suurt armastust? Sama nagu mina burgeriputkasse ja pärast viriseda, et Mh, austreid veinikastmes ei pakutudki. Igaks asjaks oma koht ju :D
Üksik mees 10. november 2017, 02:28
See oli mõeldud autorile "unustage juba ära" Edu armastuses!
Andrus10. november 2017, 01:03
Ma ütleks jälle et leiab väga toredaid korralike naisi tutvumissaitidelt. Lõpuks deitides selgub kas tekib vastastikune huvi või mitte. Kui saidil ikka jutt sujub siis jõutakse tavaliselt ka kohtinguni ning siis on ju näha kellega tegu on. Pole siiamaani olnud kogemusi nende tasuliste üheöö suhetega.. Muidugi sealne seltskond on tõesti kirju ja võib tõesti leida sealt ka üheöö huvilisi inimesi.
Teadja9. november 2017, 22:58
Ikka oma rudimenti või rippuvaid mokki vastassugupoolele demonstreerides !
Unustage ära juba!9. november 2017, 18:56
Neilt igasugu nii-nimetatud tutvumissaitideks pidavatelt lehtedelt võib leida ainult ja ainult TASULISI üheöösuhteid. Olen ka sinisilmne olnud ja lootnud. Samas ma kujutan ette, et kui ma nüüd võtaksin ka kätte ja teeks mingi tutvumissaidi tõesti sooviga, et seal ehk kohtuks tõesti inimesed sooviga leida omasarnast üksildast hinge siis ikka leiavad tee sinna ka need keda eestis on suur ülekaal - südametud, rahaahned inimesed ehk need kes on valmis majandusliku hetkeolukorra parendamiseks valmis end müüma ja need kes on valmis seda teenust ostma. Seega ma näiteks enam ei süüdista lehtede tegijaid selles, et nemad midagi valesti teevad. Inimesed lihtsalt on eestis ääretult ükskõiksed, pahatahtlikud ja egoistlikud. Vallalise noormehena olen ikka mõnele neis portaalides silmajäänud kuulutusele kirjutanud kuid kordagi ei ole mulle isegi vastatud, samas ei tea ma kedagi kellel oleks teisiti olnud, olen päris mitmele tuttavale rääkinud ja ka oma lähedastele. Sellised tagasihoidlikumad, empaatilised ja rahulikud mehed kes te pole endale kaaslast leidnud siis ärge eriti end ka vaevake, teile saab osaks ainult suurem üksindus ja nukrus. Peate leidma võimalusi lõuna euroopast vaadata, isegi idapoolt võib proovida. eestis on aga põud - te olete vaid materialismi ihalejate peksukotiks ja kui te materialismini ei jõua siis oletegi üksi, või kui jõuate siis ärge arvake, et olete ainsad kellele end pühendatakse...
vaene mees...10. november 2017, 00:27
Sa oled lihtsalt natuke naiivne noormees ja saad elult petta. Need tutvumissaidi "tüdrukud". Kuidas sulle öeldagi.. neid ei ole olemas. On sul üldse mingi IQ?
Üksik mees 10. november 2017, 02:26
Väga hea kommentaar!!!
Kala10. november 2017, 09:47
Ei ole päris nii.
Loomulikult, kui sa piirdud vaid ihaga siis sealt midagi tarka leida pole.
Isiklikult leidsin endale kaaslase saidilt flirtic ja mõlemad oleme väga rahul. Nii, et võimalusi on. Endal peab olema arusaam, keda leida soovid.