Pilt on loole illustreeriv.Foto: PantherMedia / Scanpix
Mitmesugust
31. oktoober 2017, 10:22

PISARAIS PULMAD: pruut tõusis ratastoolist ja kõndis altari ette (2)

Südamlik hetk Inglismaalt, mil pruut tõusis ratastoolist, et altari ja oma mehe juurde ise kõndida. Pruudi vaevalisi samme altarini saadab külaliste austus ja siirad pisarad.

45-aastast Sian Walley`t toetavad ta isa ja peigmehe isamees, kui naine raskustele vaatamata ise tulevase abikaasa suunas kõnnib, vahendab Mirror.

Sian ja Steve kohtusid hooldekodus, kus nende muinasjutuline lugu alguse sai.

Siani sõnul oli tal kindel siht, et kõnnib oma pulmas ise abikaasa Steve Ferrieri juurde.Teekond ei olnud lihtne ja pruudil tuli kolmel korral peatuda, et end koguda. Siiski on ta õnnelik, et on nüüd abielus ja ilma ratastoolita hakkama sai.

Naine meenutab, et hooldekodusse kolides kartis ta, et ta elu ongi läbi. Pole midagi enam oodata. Abielu Steve`iga oli tema jaoks nagu unistuste täitumine.

Sian kannatab püsiva kesknärvisüsteemi ehk ajukahjustuse käes. Lisaks on tal epilepsia ja teised tervisemured. Steve`il oli infarkt ja mitu insulti, mis on mehe ratastooli aheldanud.

Paarike kihlus sõbrapäeval, mil Steve hooldekodus töötajate abiga romantilise eine meisterdas.

Pulmad peeti Wrexhamis Ramada nimelises hotellis ja sealt edasi koliti paarike hooldekodus ühte suuremasse tuppa, kus nad saavad oma elu jätkata abielupaarina.

Video!