Polhemi jõulutrende tutvustaval pressipäeval näitas inspiratsiooni ansambli I Wear* Experiment solist ja stilist Johanna Eenma, kelle Koreast soetatud sportliku lõike, pitsi ja pungilike detailidega dressipluus on ideaalne ka halloweenil kandmiseks. Johanna on tavalise kolmapäeva nautimiseks valinud pluusi alla tumerohelise ruuduga lohvakamad viigipüksid ning mustad platvormtallaga trendikad sukksaapad.Foto: Meisi Volt
Ilu ja mood
29. oktoober 2017, 11:55

HALLOWEENI ERI: neid põnevaid leide kanna ka pärast pidustusi (1)

31. oktoobril kogunevad kõik õuduste fännid nii Põhja-Ameerikas kui ka Euroopas tähistama halloween'i – püha, mis sai Euroopas populaarseks 1980. aastatel ning kinnitab kanda kogu maailmas. Tähtpäeva suured ja väikesed fännid valmistuvad juba varakult, et haarata kapist kirevad hilbud ning kehastuda vaimuks, nõiaks, kassiks või mõneks õudusfilmi tegelaseks – võimalusi on tuhandeid!

Kui sa pole halloween'i fänn ega soovi riietuda näiteks veristatud pruudiks või räsitud tänavakassiks, saab tähtpäeva mööda saata rõivastes, mida ka hiljem edukalt kanda. Nende vahvate leidudega ei jää häbisse ei õuduste ööl ega sõpradega õhtustades või poest piima ostes. Uudishimulike pilkude eest me muidugi ei vastuta!