Foto: VIDA PRESS
Suhted
16. oktoober 2017, 10:52

Kas sina seksiksid robotiga? Uuring näitab, kui paljud seda teeksid (17)

Kas sa oled voodis seikluslik? Mitte selles mõttes, et sa harrastad mõnda konte väänavat sekspoosi – no ikka päriselt seikluslik, kirjutab Men’s Fitness. Näiteks: kas sa oleksid valmis proovima interaktiivseid seksmänguasju, mis ühilduvad pornofilmiga, või astraalseksi? Kui vastus on jaatav, siis võiks sulle ilmselt pakkuda huvi alljärgnevad värske uuringu tulemused.

Teadusdoktor ja futurist Ian Pearson on ennustanud, et aastaks 2050 põrutame kõik roboteid. Ja et tolleks ajaks on see täiesti normaalne. Tegelikult isegi tavalisem kui seks teiste inimestega.

Et seda teooriat kuidagi testida, siis korraldas YouGov Omnibus uuringu ning küsis ameeriklastelt, mida arvavad nad vahekorrast hüperseksuaalse robotiga.

Umbes 49% küsitletuist nõustus, et järgneva 50 aasta jooksul muutub robotitega seksimine tavapäraseks. Aga mitte kõik ei hüppaks masinaga ühtesse. Nagu arvata võiski, on mehed sellele mõttele rohkem avatud. Üks mees neljast ehk umbes 24% küsitletuist ütles, et kaaluks roboti armukeseks võtmist. Aga vaid 9% naistest nõustuks end koos robotiga paljaks võtma.

Nende jaoks, kes seda teeksid, mängib põhirolli roboti välimus. Umbes 52% neist, kes robotiga hullaksid, tahavad, et see näeks välja nagu inimene.

Aga kas see käiks üldse seksi alla? Vaid 14% täiskasvanud ameeriklastest peaks seda vahekorraks. 33% samastaks seda masturbeerimisega ning 27% ei oska robotiga hullamist ühtegi kategooriasse paigutada.

Üks küsimus on ka see, kas robotiga vanainimeste asja harrastamine tähendaks oma elukaaslase petmist. 36% naistest ja 29% meestest peaks seda truudusetuseks. 29% naistest ja 37% meestest aga leiab, et ei peaks pidama (tuues paralleeli seksmänguasja kasutamisega).

Nii mõnigi inimene kardaks lasta robotit – keda saab teoreetiliselt ju kaaperdada ja vägivaldseks programmeerida – oma suguorganite lähedusse. Samas aga hindas 42% küsitletuist, et seks robotiga kõlab turvalisemalt kui voodisseminek juhusliku inimsoost võõraga ...