Foto: Kalev Lilleorg
Mitmesugust
15. oktoober 2017, 21:56

Astroloog Igor Mang valimistest: "Palju rohkem saavad Eesti ühiskonda aidata just kultuuritegelased."

Nagu Eestile kombeks, on seegi valimiseelne periood võrreldes varasematega olnud ennenägematult terav – palju erinevaid jõude, vanu põletavaid küsimusi ja uusi vihaseid vastasseise, millest enamik ületab kõrge kaarega kohaliku tasandi küsimused. Naisteleht otsustas aga vaadata valimisi läbi mängulisema võluakna ja küsida armastatud sensitiividelt, kuidas nemad näevad, mis hakkab juhtuma 15. oktoobril ja pärast seda.

Igor Mang, astroloog:

Kohalikud valimised ei mõjuta suurt midagi. Ise tahan kaasa aidata, et valitaks rohkem rohelisi. Mind häirib see Reidi tee ehitus ja Rail Baltic – need lõhuvad Eesti kaunist loodust.

Praegune roheliste liider, türgi nimega kena energiline naisterahvas (Züleyxa Izmailova – toim.) on mulle sümpaatne. Tegelikult peavad kõik tänapäeval rohelised olema. Maakera on elusorganism ja hakkab vastu sellele, et inimene seda hävitab. Näeme ju, mis looduses toimub. Tehnikast on tehtud uus jumal. Loodusrahvad elavad suured katastroofid paremini üle, sest seal tehnika ei aita. Maailm liigub nende väärtuste poole, mis valitsesid muinas- ja keskajal.

Elus peab olema tasakaal. Sellepärast läksingi hobuadraga kündma, et olla sümbol, mis vastanduks sellele supertehnilisele tsivilisatsioonile. Ma ei ütle, et kõik peavadki nii toimima, aga tasakaalu mõttes on seda vaja. Õnneks luuakse ökokoolkondi ja -külasid. Soovitan valida neid, kes armastavad loodust ja kes peavad ka midagi, mingeid jõude, endast kõrgemaks.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse