Kuldnõela omanikuks sai tänavu Kristina Viirpalu. Hõbenõela võitis Mare Kelpman. Publiku lemmikuks valiti Xenia Joost.Foto: Alar Truu
Ilu ja mood
11. oktoober 2017, 21:31

SUUR GALERII | Tänavune Kuldnõela omanik on Kristina Viirpalu, Hõbenõela võitis Mare Kelpman (6)

Kolmapäeva õhtul jagati Tallinn Fashion Week raames moemaailma auhindu Kuldnõel ja Hõbenõel. Kuldnõela omanikuks sai tänavu Kristina Viirpalu. Hõbenõela võitis Mare Kelpman. Publiku lemmikuks valiti Xenia Joost.

Kolmapäeval, 11.oktoobril sai alguse neli päeva kestev Tallinn Fashion Weeki moemaraton, mis toob lavale Eesti disaini säravaimad tähed ning koondab moepubliku 11.-14. oktoobrini Vaba Lava teatrisaali. 

Kuldnõelale olid nomineeritud Kadri Kruus, Kristina Viirpalu ja Marit Ilison. Hõbenõela nominendid olid Mare Kelpman, Mari-Liis Saretok ja Xenia Joost.

Publiku lemmikuks valiti Xenia Joost. 

Hõbenõela võitis Mare Kelpman ja Kuldnõela Kristina Viirpalu.

undefined Foto: Alar Truu

Kuldnõel – Eesti ihaldatuim moedisaini auhind – antakse silmapaistvale moedisainerile või kaubamärgile loomingulise järjepidevuse eest vähemalt viie viimase aasta vaates, pidades silmas kollektsioonide kvaliteeti ja funktsionaalsust, ajakohasust ja ilu, müügiedu ja ekspordivõimekust. 

Hõbenõel antakse välja viimase aasta meeldejäävama panuse eest meie moeellu – see on auhind julge pealehakkamise, erakordse ettevõtlikkuse, särava idee ja energilise teostuse eest.