Aksessuaaridisainer Kadri Kruus toob lavale disaineri “telgitagustes” toimetavad persoonidFoto: Erakogu
Ilu ja mood
11. oktoober 2017, 12:48

Laval ka isa: aksessuaaridisainer Kadri Kruus toob lavale telgitagustes toimetavad persoonid

Täna, 11. oktoobri õhtul toimuva moegala Kuldnõel raames teeb aksessuaari- ja nahadisainer Kadri Kruus lisaks enda klientidele kummarduse ka lähedastele inimestele ning neile, kelleta ükski disainer enda loomingu tutvustamisega hakkama ei saaks.

Lisaks Kadri Kruusi klientidele, näeb teiste seas show' raames laval ka näiteks TV3 saatejuhti Keili Sükijainenit, kes oli Kadri Kruusi päris esimene fotomodell. Üles astuvad ka ehtedisainer Gvido Valickis, kellega Kadri enda esimest stuudiot jagas ning blogija ja iluekspert Stella K. Wadowsky, kes on koos disaineriga ellu viinud erinevaid koostööprojekte.

Aksessuaaridisainer Kadri Kruus toob lavale disaineri “telgitagustes” toimetavad persoonid Foto: Meisi Volt

„Sageli tundub moemaailm ülimalt glamuurne, sädelev ja imelihtne. Tegelikkuses näeb iga disainer tohutult vaeva, et luua, arendada ja areneda ning lõpuks loodu ka klientideni viia,“ tõdeb Kadri, et ükski moelooja ei suuda hakkama saada abilisteta, kes ka raskematel momentidel toetavad. Erinevate kollektsioonide loomise ja müügiprotsessidega on seotud mitmed inimesed, kes näevad selle väljast uhke maailma varjupoolt, kuid kes sageli ka klientide jaoks jäävad ebaolulisteks nn taustafiguurideks.

„Mul on vaid kahju, et kõik need andekad ja olulised inimesed lavale ei mahu,“ tõdeb Kadri, et tal on õnneks olnud võimalus koostööd teha paljude toredate oma ala professionaalidega.

Kuid üheks erilisemaks inimeseks, kes Kadri Kruusi sõul üles astub, on tema enda isa. „Tõenäoliselt on iga disaineri jaoks oluline ka perekonna toetus,“ tõdeb Kadri Kruus. Edastamaks sümboolsed tänusõnad enda kõige-kõige lähedasematele, saadabki disainer lavale Mallor Kruusi.

Kadri Kruusi uut aksessuaarikollektsiooni saab näha Tallinn Fashion Weeki raames täna kell 20 algaval Kuldnõela galal.